"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מאחורי הצהרת נשיא אינדונזיה: מאמץ דיפלומטי מרוכז של מקרון

ל"ישראל היום" נודע כי הנשיא הצרפתי אומר למנהיגי מדינות במערב כי אם יכירו במדינה פלשתינית, הדבר יביא להכרה של מדינות מוסלמיות בישראל • מהיג אינדונזיה הצהיר מוקדם יותר כי ארצו תסכים לכינון יחסים עם ישראל אם ירושלים תכיר במדינה פלשתינית

0השמעה
הנשיא מקרון לצד נשיא אינדונזיה. צילום: איי.אף.פי

מאחורי הקלעים של הצהרת נשיא אינדונזיה: ל"ישראל היום" נודע הבוקר (רביעי) ממקורות מדיניים כי נשיא צרפת עמנואל מקרון, אומר למדינות במערב כי אם יכירו במדינה פלשתינית, אזי מדינות מוסלמיות יכירו בתגובה בישראל.

זה הרקע להצהרה המפתיעה של הנשיא האינדונזי לאחר הפגישה שלו הבוקר עם נשיא צרפת. יצוין כי הכרה פוטנציאלית של אינדוזניה בישראל נידונה באופן רציני מאוד במדינה, לפני פלישת חמאס לישראל באוקטובר 2023.

נשיא צרפת עמנואל מאקרון מתקבל על ידי נשיא אינדונזיה פרבואו סוביאנטו // רויטרס

מקרון, שמוגבל מאוד בפעילות פנימית בארצו בגלל משבר פוליטי, מקדיש את רוב זמנו לסוגיות בינלאומיות. בשבועות האחרונים הוא מנסה לשכנע מדינות בעולם להצטרף לוועידה שצרפת וסעודיה מקיימות בחסות האו"ם בחודש הבא בניו יורק. תחת הכותרת "חזון חדש למזרח התיכון".

נשיא אינדונזיה, פרבואו סוביאנטו, אמר לאחר פגישה עם נשיא צרפת מקרון כי ארצו מוכנה לפתוח ביחסים דיפלומטיים עם ישראל, אם זו תכיר במדינה פלשתינית.

"אינדונזיה צריכה להכיר בזכותה של ישראל לירבונות בין האומות ושיש לכבד את זכותה להגן על עצמה ואת הצרכים הביטחניים שלה", אמר הנשיא סוביאנטו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר