כיוון שמערכת היחסים האישית בין נשיא ארה"ב לבין ראש הממשלה נתניהו עלתה על שרטון ואינה כמו שהייתה, גורם בסביבת טראמפ טוען שאנשי הנשיא שוקלים להזמין את נפתלי בנט, ראש הממשלה לשעבר ויריבו של נתניהו, לבית הלבן. המטרה מבחינתם היא רק כדי להראות לנתניהו עד כמה התסכול ממנו גדול.
הנשיא טראמפ נשאל בריאיון האם הוא מתוסכל מנתניהו// פוקס ניוז
גם אם אלה אמירות שנועדו רק לפרוק רגשות, הן מאותתות לאן נושבת הרוח. טראמפ מילא את מחסני הנשק שלנו ועד לרגע זה לא מתח עלינו מילה אחת של ביקורת. אבל השעון שלו מתקתק. ולכן, אם ישראל רוצה להשיג את מטרותיה ולנצח במלחמה, היא חייבת להזדרז מאוד ולהתאים את עצמה.
כי כמו שניסח את הדברים באוזניי בכיר אמריקני, "הממשל הזה אוהד, אבל לא מדובר באותם אנשים של הכהונה הראשונה. ישראל חייבת להבין את זה". מלשכת ראש הממשלה לשעבר בנט נמסר: "פנייה כזו אינה מוכרת לנו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו