"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: מזכיר ההגנה האמריקני פיט הגסת' צפוי לבקר בישראל

פיט הגסת' ייפגש עם נתניהו וישראל כ"ץ • הוא יגיע לישראל ב-12 במאי וימשיך לערב הסעודית כדי להצטרף לטראמפ • לפי הדיווח באתר Axios, הביקור נערך על רקע חילוקי דעות בין ירושלים לוושינגטון סביב תקיפה אפשרית באיראן

,עודכן
0השמעה
מזכיר ההגנה האמריקני פיט הגסת'. צילום: EPA

שר ההגנה פיט הגסת' צפוי להגיע לישראל ב-12 במאי – כך דווח באתר Axios מפי שני גורמים ישראלים. מדובר בביקורו הראשון של הגסת' בישראל בתפקידו, והוא יתקיים על רקע חילוקי דעות בין ירושלים לוושינגטון סביב תקיפה אפשרית של מתקני הגרעין באיראן, ובצל הלחימה בעזה והמערכה הצבאית האמריקנית בתימן.

לפי הדיווח, הגסת' ייפגש עם שר הביטחון ישראל כ"ץ ועם ראש הממשלה בנימין נתניהו, ולאחר מכן ימשיך לערב הסעודית ויצטרף לנשיא טראמפ, שיבקר גם בקטאר ובאיחוד האמירויות – אך בשלב זה אינו צפוי להגיע לישראל.

שר הביטחון ישראל כ"ץ בהערכת מצב עם ראש הממשלה בנימין נתניהו,צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון

על פי הדיווח, בפנטגון סירבו להתייחס לתוכניות הנסיעה של הגסת'.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר