"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גורם ישראלי לתקשורת הסעודית: "הטורקים העבירו מסר - לא מעוניינים בעימות, למרות דברי ארדואן"
ישראל מצידה הבהירה כי הקמת בסיסים טורקיים במרחב תדמור בסוריה מהווה "קו אדום", בעוד שמנגנוני תיאום דומים לאלו שהתקיימו עם רוסיה בתקופת אסד מופעלים כעת בתיווך • שר החוץ הטורקי אישר את הרצון להימנע מעימות, אך התלונן כי תקיפות צה"ל מקשות על ההתמודדות עם דאעש
ארדואן.. צילום: REUTERS

גורם ישראלי לתקשורת הסעודית: "הטורקים העבירו מסר - לא מעוניינים בעימות, למרות דברי ארדואן"

ישראל מצידה הבהירה כי הקמת בסיסים טורקיים במרחב תדמור בסוריה מהווה "קו אדום", בעוד שמנגנוני תיאום דומים לאלו שהתקיימו עם רוסיה בתקופת אסד מופעלים כעת בתיווך • שר החוץ הטורקי אישר את הרצון להימנע מעימות, אך התלונן כי תקיפות צה"ל מקשות על ההתמודדות עם דאעש

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הערוץ הסעודי "אל-חדת'" ציטט מקור ביטחוני ישראלי, שאמר כי הדיונים עם טורקיה נמשכים כדי למנוע חיכוך בסוריה. לדברי המקור, הטורקים העבירו מסר לישראל שהם "לא מעוניינים בעימות איתה למרות הצהרותיו של ארדואן".

בשבועות האחרונים נערכות שיחות בין נציגים מאנקרה ומירושלים בתיווך אזרבייג'ן, ומתקיימים מנגנוני תיאום עם ישראל כדי למנוע עימות צבאי ישיר בין המדינות בסוריה, בדומה לזה שהתקיים בין ישראל למוסקבה בזמן שלטונו של אסד. גורם מדיני מסר: "ישראל הבהירה באופן חד-משמעי שכל שינוי בפריסת הכוחות הזרים בסוריה - ובפרט הקמת בסיסים טורקיים במרחב תדמור - הוא קו אדום וייחשב שבירת כלים".

מוקדם יותר החודש, בשולי פסגת נאט"ו, אמר שר החוץ של טורקיה, הקאן פידאן, כי מדינתו לא רוצה להתעמת עם ישראל בסוריה, אך טען כי תקיפות צה"ל על מתקנים צבאיים מקשות על הממשלה החדשה לעסוק בהתמודדות עם איומים פנימיים כמו ארגון המדינה האיסאלמית (דעאש).

נשיא טורקיה, רג'פ טאיפ ארדואן, נשא בעיד על פיטר, החג המסיים את סיום חודש רמדאן, ובחר לתקוף את ישראל: "תסתכלו על כל מה שקורה בפלשתין. מי ייתן ואללה ימיט חורבן והרס על ישראל הציונית", אמר ארדואן בנאום החג שלו, כשלצידו אנשי דת, פוליטיקאים ועשרות מתומכיו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...