"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ממשלת פקיסטן אוספת מידע על המשלחת שביקרה בחשאי בישראל
חשיפת "ישראל היום" על ביקורה של משלחת פקיסטנית בישראל עוררה סערה תקשורתית ופוליטית • דובר משרד החוץ הפקיסטני מסר כי הם "אוספים מידע" על הסיור המסתורי • המבקרים הגיעו דרך מדינה שלישית, ללא חותמת בדרכון, תוך שחברי המשלחת נאלצים להוריד פרופיל ואף לרדת למחתרת בשל איומים והכפשות
הפגנות נגד ישראל בפקיסטן. צילום: אי.פי.איי

ממשלת פקיסטן אוספת מידע על המשלחת שביקרה בחשאי בישראל

חשיפת "ישראל היום" על ביקורה של משלחת פקיסטנית בישראל עוררה סערה תקשורתית ופוליטית • דובר משרד החוץ הפקיסטני מסר כי הם "אוספים מידע" על הסיור המסתורי • המבקרים הגיעו דרך מדינה שלישית, ללא חותמת בדרכון, תוך שחברי המשלחת נאלצים להוריד פרופיל ואף לרדת למחתרת בשל איומים והכפשות

, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ממשלת פקיסטן "אוספת מידע" על הביקור שערכה בישראל בשבוע שעבר משלחת עיתונאים ומשפיענים – ביקור שדבר קיומונחשף ב"ישראל היום".

בעקבות הגילוי התעוררה סערה בפקיסטן. חלק ממשתתפי המשלחת ספגו איומים והכפשות ונאלצו להוריד פרופיל. בד בבד, דובר משרד החוץ, שאפקאת עלי חאן, אמר לכתבים בתדרוך שבועי לתקשורת באיסלמבאד כי "אנחנו אוספים מידע וכאשר תהיה לנו תמונה ברורה יותר, נוכל להגיב על כך". לדבריו, "אנחנו לא יודעים מי היה שם ואיזה סוג דרכון הם נשאו, אולי הייתה להם אזרחות כפולה".

מפגינים פרו פלשתינים בפשוואר בפקיסטן, צילום: איי.פי

הדובר הדגיש כי, "בכל מה שנוגע לעמדתה של פקיסטן, זה מאוד חד משמעי. אין שינוי בעמדתה של פקיסטן בשאלת ההכרה בישראל או בשאלת פלסטין". בתגובה לשאלה על הביקור של המשלחת הפקיסטנית בארץ, אמר הדובר שלסיור אין שום קשר למשרד החוץ או לממשלה.

יצוין כי המבקרים מפקיסטן הגיעו לארץ דרך מדינה שלישית וכי דרכוניהם לא הוחתמו בישראל, ולפיכך על הרשויות שם יקשה מאוד לגלות מי לקחו חלק במשלחת.

עמדתה הרשמית של פקיסטן היא החרמה מוחלטת של המדינה היהודית. בדרכונים הפקיסטנים, בכללם של עשרת חברי המשלחת, נאמר במפורש כי הם "תקיפים בכל העולם חוץ מישראל".

הפגנה נגד ישראל בפקיסטן, צילום: אי.אף.פי

חשיפת הביקור עוררה כאמור סערה בפקיסטן ומחוצה לה. עשרות כלי תקשורת בעולם האסלאמי וברחבי העולם דיווחו על הביקור הנדיר.
בד בבד, חברי המשלחת שהסכימו להיחשף ירדו למחתרת מחשש שיבולע להם. אחד מהם אמר לישראל היום כי לא העריך שההתקפות יהיו כה קשות. הוא הוסיף עם זאת כי בסך הכל עשה את עבודתו כעיתונאי ללמוד על מקום חדש שטרם ביקר בו ולספר על כך לקהל ששומע וקורא אותו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...