"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הנשיא ביידן: יודעים מתי ואיך ישראל תגיב למתקפה האיראנית, אפשר לקדם הפסקת אש בלבנון
נשיא ארצות הברית התייחס לתגובה הישראלית לירי הטילים מאיראן בתחילת החודש אך סירב למסור פרטים נוספים • עוד אמר כי יש אפשרות לקדם הפסקת אש בלבנון, אך הדבר צפוי להיות קשה יותר ברצועת עזה

Loading...

הנשיא ביידן: יודעים מתי ואיך ישראל תגיב למתקפה האיראנית

הנשיא ביידן: יודעים מתי ואיך ישראל תגיב למתקפה האיראנית, אפשר לקדם הפסקת אש בלבנון

נשיא ארצות הברית התייחס לתגובה הישראלית לירי הטילים מאיראן בתחילת החודש אך סירב למסור פרטים נוספים • עוד אמר כי יש אפשרות לקדם הפסקת אש בלבנון, אך הדבר צפוי להיות קשה יותר ברצועת עזה

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

נשיא ארצות הברית ג'ו ביידן התייחס בפני כתבים הערב (שישי)לתגובה הישראלית למתקפת הטילים האיראנית בתחילת החודש,ואמר כי הוא "יודע כיצד ומתי היא תגיב", אך סירב למסור פרטים נוספים.

כמו כן אמר הנשיא כי יש אפשרות לקדם הפסקת אש בלבנון אך הוסיף כי הגעה להפסקת אש ברצועת עזה צפויה להיות קשה יותר.

המתקפה האיראנית, צילום: רויטרס

דבריו של הנשיא ביידן מגיעים לאחר שיחתו עם ראש הממשלה בנימין נתניהו אמש ולאחר שגורם ישראלי בכיר אמר היום כי תהיה פעולה באיראן ובקרוב.

כזכור, ב-1 באוקטובר, רגע לפני ראש השנה נורו כ-180 שיגורים של טילים בליסטיים מאיראן לעבר מרכז ודרום הארץ. 1864 אזעקות הופעלו ביישובים השונים. משמרות המהפכה טענו לאחר התקיפה כי הירי בוצע בתגובה לחיסול נסראללה והגנרל האיראני שחוסל במתקפה בדאחייה עבאס נילפרושאן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...