"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ביידן: "חיסול נסראללה - צדק עבור קורבנותיו הרבים; תגברנו כוחות במזרח התיכון למניעת הסלמה אזורית"
נשיא ארה"ב בירך על חיסולו של מזכ"ל חיזבאללה בדאחייה אך הדגיש כי יש למנוע את ההסלמה באמצעים דיפלומטים • "תומך בישראל בזכותה להגן על עצמה - אך המטרה היא להפחית את ההסלמה בעזה ובלבנון" • למרות הגיבוי גורם אמריקני אומר: "הזעם האמריקני בדרגה 15"
ביידן. צילום: אי.פי

ביידן: "חיסול נסראללה - צדק עבור קורבנותיו הרבים; תגברנו כוחות במזרח התיכון למניעת הסלמה אזורית"

נשיא ארה"ב בירך על חיסולו של מזכ"ל חיזבאללה בדאחייה אך הדגיש כי יש למנוע את ההסלמה באמצעים דיפלומטים • "תומך בישראל בזכותה להגן על עצמה - אך המטרה היא להפחית את ההסלמה בעזה ובלבנון" • למרות הגיבוי גורם אמריקני אומר: "הזעם האמריקני בדרגה 15"

אריאל כהנא
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נשיא ארה"ב, ג'ו ביידן, הגיב הערב (שבת) לחיסולו של מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה בתקיפה הישראלית בביירות. "מותו של נסראללה מתקיפה אווירית ישראלית הוא צדק עבור קורבנותיו הרבים, כולל אלפי אמריקנים, ישראלים ולבנונים".

תיעוד חיסול נסראללה %2F%2F רשתות ערביות

ביידן הדגיש כי הוא תומך בישראל ובזכותה להגן על עצמה "מפני חיזבאללה, חמאס, חות'ים וכל קבוצת טרור אחרת שנתמכת על ידי איראן". עם זאת הדגיש ביידן כי המטרה של ארה"ב היא להפחית את הסלמה לא באמצעות תקיפות אלא באמצעים דיפלומטים. "המטרה שלנו היא להפחית את הסלמה של עימותים מתמשכים בעזה וגם בלבנון".

ביידן: חיסול נסראללה הוא צדק לקורבנותיו הרבים, צילום: רשתות ערביות

למרות דבריו, הודיע ביידן כי ארה"ב נקטה בצעדים להגברת הנוכחות הצבאית האמריקנית באזור. זאת ככל הנראה בעקבות החשש להסלמה בעקבות החיסול. "הכוונתי את מזכיר ההגנה לשפר את ההגנה של הכוחות הצבאיים של ארה"ב באזור המזרח התיכון כדי להרתיע תוקפנות ולהפחית את הסיכון למלחמה אזורית רחבה יותר".

על אף הגיבוי הפומבי של הנשיא לפעולה הישראלית, ל"ישראל היום" נודע כי בשיחות הסגורות שהתקיימו בין הצדדים בכירים אמריקנים הביעו זעם על הפעולה שלדעתם מסבכת עוד יותר את המצב באזור. גורם שמעורה בפרטים אמר כי "בסולם של 1 עד 10, הזעם האמריקני בדרגה 15".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...