"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מלווה במשפחות חטופים - גנץ נפגש עם ראש ממשלת קטאר בפריז

גורם המעורה בפרטי הפגישה מסר כי קטאר עושה מאמצים כבירים להביא לרגיעה הומניטרית ולשחרור החטופים • עוד נודע כי רה״מ קטאר יצר קשר אישי עם חלק מהמשפחות של החטופים לאורך השנה החולפת

,עודכן
0השמעה
גנץ וראש ממשלת קטאר. צילום: רויטרס, איציק בליניצקי

יו"ר המחנה הממלכתי בני גנץ נפגש הערב (שלישי) עם ראש ממשלת קטאר מוחמד אל תאני, בפריז. לגנץ התלוו מספר משפחות שחל חטופים הנמצאים בשבי חמאס בעזה ונשיא הקונגרס היהודי העולמי רון לאודר.

בפגישתם דנו השניים בצורך ההומניטרי הדחוף לקדם מתווה להשבת חטופים ובדרכים לקידום היציבות האזורית. אך הפגישה אינה עסקה בפרטי המשא ומתן או בניהול משא ומתן.

דנו בצורך ההומניטרי הדחוף לקדם מתווה להשבת חטופים,צילום: אי.אפ.פי

הפגישה ארכה כשלוש שעות, בראשיתה התקיימה הפגישה בפורום עם משפחות החטופים ונשיא הקונגרס היהודי העולמי, ולאחר מכן נועדו גנץ ואל תאני ב-4 עיניים.

גורם המעורה בפרטי הפגישה מסר כי קטאר עושה מאמצים כבירים להביא לרגיעה הומניטרית ולשחרור החטופים. לבני גנץ ור"מ קטאר יש קשר אישי חברי מאז התקופה שהיה שר ביטחון.

נועד ב-4 עיניים עם רה"מ ממשלת קטאר, גנץ,צילום: יהושע יוסף

עוד נודע כי רה״מ קטאר יצר קשר אישי עם חלק מהמשפחות של החטופים לאורך השנה החולפת. בנוסף בפגישה הערב נשיא הקונגרס היהודי העולמי, רון לאודר, הדגיש את הצורך לראות את החטופים משוחררים ודחק בגנץ וראש ממשלת קטאר להמשיך לפעול לקראת הסכם הפסקת אש להצלת חיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר