"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עוד יש סיכוי לנורמליזציה? המסר של שגרירת סעודיה בארה"ב לישראל
רימה בינת בנדר אל סעוד, השתתפה באופן בוועידת MEAD הראשונה, הנערכת בוושינגטון • מדובר בוועידה בה משתתפים בכירים ישראלים רבים - ובראשה עומדים שגרירי ארה"ב לישראל לשעבר • בכיר ישראלי: "חלון הזדמנויות להסכם לאחר הבחירות בארה"ב"
יורש העצר הסעודי, בן סלמאן. צילום: רויטרס

עוד יש סיכוי לנורמליזציה? המסר של שגרירת סעודיה בארה"ב לישראל

רימה בינת בנדר אל סעוד, השתתפה באופן בוועידת MEAD הראשונה, הנערכת בוושינגטון • מדובר בוועידה בה משתתפים בכירים ישראלים רבים - ובראשה עומדים שגרירי ארה"ב לישראל לשעבר • בכיר ישראלי: "חלון הזדמנויות להסכם לאחר הבחירות בארה"ב"

אריאל כהנא
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

לא מוותרים על נורמליזציה? שגרירת סעודיה בארה"ב, רימה בינת בנדר אל סעוד, השתתפה הלילה (שני, שעון ישראל) בוועידת MEAD הראשונה, הנערכת בוושינגטון. בקהל ישבו ישראלים רבים, בכללם נושאי תפקידים רשמיים, וכן אמריקנים בכירים, כאשר אל סעוד מודעת לנוכחותם.

השגרירה הסעודית, השתתפה בפאנל יחד עם שגרירי מרוקו ובחריין בוושינגטון. אל סעוד אף האזינה לדברים שנשא ח"כ בני גנץ, שהתייחס לנושא הנורמליזציה בדבריו: ״אני מקווה שנוכל לפתח את השותפות האזורית, בין היתר בזכות ועידה כמו MEAD. אני מקווה שנוכל להרחיב את השותפות גם עם סעודיה, שהיא מדינה ערבית חשובה, וכך נוכל להנות יחד מביטחון, מכלכלה, ממדע ומדברים נוספים״

בתוך כך גורם ישראלי העריך בימים האחרונים, כי לאחר הבחירות בארה"ב בעוד כחודשיים, עשוי להיפתח מחדש חלון הזדמנויות להסכם משולש בין ארה"ב, סעודיה וישראל.

הוועידה, שבראשה עומדים שגרירי ארה"ב בישראל לשעבר טום ניידס ודייוויד פרידמן, מהווה במה לדיאלוג בין המזרח התיכון לארה"ב. היא מיועדת לשיח בין מנהיגים מארצות הברית ומהזרח התיכון, כולל מדינות ערב מתונות וישראל. מטרת הועידה היא לקיים דיונים מעמיקים בנושאי יחסי ארצות הברית-המזרח התיכון והשפעתם על הדינמיקה האזורית המתפתחת.

לפני שבוע, השגרירה פגשה בסעודיה את מוחמד בן סלמן, המנהיג הסעודי שממשיך להיות מאוד אופטימי לגבי הסכם משולש בין ארצו לבין ארה״ב וישראל. בן סלמן אמר למשלחת של סנטורים אמריקנים כי הסכם כזה אינו שאלה של ״אם״ אלא של ״מתי״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...