"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בגלל דרישה חדשה של חמאס: ביידן דחה את מועד הצגת ״ההזדמנות האחרונה״

ב"וושינגטון פוסט" דיווחו על דרישה חדשה של חמאס בנושא זהות האסירים שישראל תשחרר במסגרת עסקה • עוד מעריכים בעיתון האמריקני כי הסיכויים של ביידן לסיים את המלחמה ולהחזיר את החטופים לפני תום כהונתו רחוקים מתמיד • גורמים בכירים בממשל מודאגים מכך שלא ישראל ולא חמאס רוצים באמת להגיע להסכם

,עודכן
0השמעה

הפגנות למען שחרור חטופים בחיפה // מחאת העם חיפה

המאמצים המתמשכים של נשיא ארה"ב ג'ו ביידן להשגת הסכם הפסקת אש ושחרור חטופים בין ישראל לחמאס נתקלו שוב במכשול בימים האחרונים. ב״וושינגטון פוסט״, גורמים אמריקנים דיווחו הערב (שבת) כי תוכניתם להציג לשני הצדדים הצעת "טייק איט אור ליביט" נדחתה לזמן בלתי ידוע.

המכשול האחרון הוא דרישה חדשה ופתאומית של חמאס בנוגע לזהות האסירים שישראל תשחרר - ממחיש את התהליך המתסכל והמייגע שהעסיק בכירים אמריקנים, ואת ביידן עצמו, במשך תשעה חודשים. במספר הזדמנויות לאחרונה האמינו ארה"ב, קטאר ומצרים כי ההסכם בהישג יד, רק כדי שישראל או חמאס יסכלו את השיחות בדרישות חדשות שהחזירו את המשא ומתן שבועות או חודשים לאחור.

11 חודשים בדיוק ל-7 באוקטובר. המונים בהפגנות למען החטופים,צילום: אי.אף.פי

לפי ״וושינגטון פוסט״, הסיכויים של ביידן לסיים את המלחמה בת 11 החודשים בעזה ולהחזיר את החטופים הנותרים לפני תום כהונתו נראים רחוקים מתמיד. גורמים בכירים בממשל מודאגים מכך שלא ישראל ולא חמאס רוצים באמת להגיע להסכם.

נשיא ארה"ב ג'ו ביידן,צילום: אי.פי.אי

מוקדם יותר השבוע, בזמן שמתווכים אמריקנים, קטרים ומצרים עבדו על הפרטים הסופיים של "הצעת גישור" שנועדה ליישב את חילוקי הדעות הנותרים בין שני הצדדים, חמאס הציג דרישה חדשה שהרחיקה לעת עתה את ההסכם עוד יותר, כך לדברי בכיר בממשל האמריקני.

השאלה הגדולה והמטרידה ביותר המרחפת מעל השיחות היא כמה מתוך כ-100 החטופים בעזה עדיין בחיים. גורמים אמריקנים סבורים כי כמה מתוך שבעת החטופים האמריקנים הנותרים בעזה עדיין בחיים ויכולים להשתחרר בשלב הראשון של עסקה בת שלושה חלקים, יחד עם "מספר משמעותי" של חטופים חיים אחרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר