"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח בפוקס ניוז: חשש שאיראן תתקוף ב-24 השעות הקרובות; מקור מצרי: הציפייה לתגובה פוגעת במו"מ
רשת החדשות האמריקנית לא דיווחה מהן המקורות שלה, אך נראה כי מדובר במקורות בישראל או באחת המדינות הערביות • במצרים דיווחו כי המתיחות הבטחונית מסכנת את המגעים לעסקה
לקראת תקיפה מאיראן: נסראללה, נתניהו וחמינאי. צילום: אי.אף.פי, רויטרס ואורן בן חקון

דיווח בפוקס ניוז: חשש שאיראן תתקוף ב-24 השעות הקרובות; מקור מצרי: הציפייה לתגובה פוגעת במו"מ

רשת החדשות האמריקנית לא דיווחה מהן המקורות שלה, אך נראה כי מדובר במקורות בישראל או באחת המדינות הערביות • במצרים דיווחו כי המתיחות הבטחונית מסכנת את המגעים לעסקה

שחר קליימןנטע בר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

איראן תתקוף בקרוב?רשת "פוקס ניוז" מדווחת כי קיים חשש אמיתי שאיראן תתקוף את ישראל במהלך 24 השעות הקרובות. רשת החדשות לא דיווחה מהן מקורותיה, אך לפי הטרמינולוגיה בה השתמשו בידיעה, נראה כי מדובר במקורות בישראל או באחת המדינות הערביות שלוקחות חלק בקואליציה האזורית האמריקנית.

בכיר בפנטגון מסר כי ירדן וסעודיה הודיעו להם כי ימנעו מאיראן ומישראל להשתמש במרחב האווירי שלהן ועל מוכנותן להפיל כל גוף שעשוי לעבור דרכם.

מקורות מצריים: הציפייה לתגובת איראן פוגעת במו"מ לרגיעה בעזה:מקורות מצריים מסרו מוקדם יותר השבוע לרשת "סקיי ניוז" בערבית כי הציפייה לתגובה האיראנית לישראל מצמצמת את סיכויי ההצלחה של המו"מ לרגיעה. אותם מקורות טענו כי "אין בישראל רצון פוליטי להגיע להסכם", והביעו חוסר אופטימיות לגבי הצלחה סבב השיחות שצפוי להתחיל בימים הקרובים.

ניסוי בירי טילים באיראן (ארכיון), צילום: אי.אף.פי

מוקדם יותר, הרשת דיווחה מפי מקורות פלשתיניים כי חמאס לא צפוי להשתתף במשא ומתן להפסקת אש בכינוס של המתווכות וישראל ביום חמישי, וממתין לתגובה איראנית לחיסול הנייה.

חמאס רמז בהודעתו כי אינו מתכוו לוותר על דרישתו לנסיגה של צה"ל מציר פילדלפי. בארגון הטרור טענו כי יש ליישם את מה שהוסכם עליו ביולי. אז דווח כי בארגון נסוגו מהדרישה להפסקת המלחמה כבר בשלב הראשון לעסקה, אך לא מעבר לכך. בחמאס חוששים מכך שעורק החיים של פעילות הטרור שלהם, ציר פילדלפי נחסם על ידי צה"ל.

בתוך כך, כלי תקשורת ערביים דיווחו כי ישראל הציעה לפתוח את מעבר רפיח תחת שליטת גורמים אזרחיים, שאינם קשורים לרשות הפלשתינית. כמו כן, דווח כי ישראל מתעקשת להישאר באזור המעבר וציר פילדלפי ולהתערב בעת הצורך. לפי הפרסומים, הרשות הפלשתינית ומצרים מתנגדות להצעה הישראלית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...