"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חיסול הנייה: השרים חגגו ברשתות, בלשכת רה"מ הנחו לשתוק

בממשלה היה מי שהגיב במהרה לפעולה, לשכת רה"מ פעלה כדי לנסות לשמור על דממה • שיקלי צייץ תמונה של הנייה קורא "מוות לישראל" והגיב באנגלית: "תיזהר ממה שאתה מייחל לו" • השרים אליהו וקרעי פרסמו ציטוטים מהתנ"ך

0השמעה
יש שרים שלא הצליחו להתאפק לחגוג בפומביות את החיסול. הנייה. צילום: אי.פי

בישראל מנסים לשתוק, בערך:לשכת ראש הממשלה הנחתה את השרים לא להתייחס לחיסולו של אסמאעיל הנייה בלילה (בין שלישי לרביעי) בטהרן.

ראש המל"ל צחי הנגבי שלח הודעות לשרים: "ראש הממשלה מבקש להימנע מהתייחסות לנושא". מזכיר הממשלה יוסי פוקס אף התקשר לחלק מהשרים.

הנייה ונשיא איראן החדש, אתמול| רשתות ערביות

מה שהוביל לאותם טלפונים והודעות היו החגיגות של חלק מהשרים ברשתות החברתיות. שר התקשורת שלמה קרעי כתב בחשבון ה-X: " כֵּן יֹאבְדוּ כָל אוֹיְבֶיךָ ה׳״.
השר עמיחי שיקלי צייץ תמונה של הנייה קורא "מוות לישראל" והגיב לה: "Careful What You Wish For" (תיזהר ממה שאתה מייחל לו; א.כ)"

Careful What You Wish Forpic.twitter.com/HkHjlF4Mzj

— עמיחי שיקלי - Amichai Chikli (@AmichaiChikli)July 31, 2024

.

השר עמיחי אליהו: "אֶרְדּ֣וֹף א֭וֹיְבַי וְאַשִּׂיגֵ֑ם וְלֹֽא־אָ֝שׁ֗וּב עַד־כַּלּוֹתָֽם׃ זו הדרך הנכונה לנקות את העולם מהזוהמה הזו. לא עוד הסכמי "שלום"/כניעה מדומיינים, לא עוד רחמים כלפי בני המוות הללו. יד הברזל שתכה בהם, היא זו שתביא לשקט ומעט נחמה ותחזק את היכולת שלנו לחיות בשלום עם אותם שחפצים בשלום. מותו של הנייה הופך את העולם למעט טוב יותר".

ח"כ משה סולמון (הציונות הדתית):"כן יאבדו כל אויבך ה' באין תחבולות יפול עם, ותשועה ברוב יועץ".

כן יאבדו כל אויבך ה'

באין תחבולות יפול עם, ותשועה ברוב יועץ.https://t.co/UEL54QKEYv

— משה סולומון (@Moshe_solomon_)July 31, 2024

הוא פרסם את הציוץ בתגובה לציוץ שלו אחרי חיסול מספר 2 בחיזבאללה אמש, פואד שכר: "אֶרְדְּפָה אֹיְבַי וָאַשְׁמִידֵם וְלֹא אָשׁוּב עַד כַּלּוֹתָם".

חיסול ראשי הזרוע הצבאית של חמאס, חיזבאללה וראש הזרוע המדינית של חמאס הם הצלחה ביטחונית חשובה.

115 חטופות וחטופים עדיין לא שבו הביתה.

זמן חטופים!

— Yair Golan - יאיר גולן (@YairGolan1)July 31, 2024

יו"ר מפלגת "הדמוקרטים", יאיר גולן: "חיסול ראשי הזרוע הצבאית של חמאס, חיזבאללה וראש הזרוע המדינית של חמאס הם הצלחה ביטחונית חשובה. 115 חטופות וחטופים עדיין לא שבו הביתה. זמן חטופים!".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר