"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בשיא המתיחות בצפון: חברת הקבינט רגב נסעה לחופשה פרטית ביוון
שרת התחבורה צפויה לפספס שתי ישיבות קבינט וכן התייעצויות בנוגע להתחממות חיזבאללה • ממשרדה נמסר: "היא בקשר רציף עם המשרד"
השרה מירי רגב. צילום: אורן בן חקון

בשיא המתיחות בצפון: חברת הקבינט רגב נסעה לחופשה פרטית ביוון

שרת התחבורה צפויה לפספס שתי ישיבות קבינט וכן התייעצויות בנוגע להתחממות חיזבאללה • ממשרדה נמסר: "היא בקשר רציף עם המשרד"

,עודכן
0השמעה
[object Object]

השרה מירי רגב, חברת הקבינט, המריאה אמש לחופשה פרטית ביוון. כך פרסם היום (ראשון) כתב "הארץ" מיכאל האוזר טוב.

רגב צפויה לשהות בריזורט כשבוע, ולהיעדר מישיבות הקבינט היום בחמישי. כמו כן, היא צפויה להיעדר מהתייעצויות נוספות שנקבעו בשל ההתחממות בצפון.

ממשרד התחבורה נמסר ל"הארץ": "השרה רגב בביקור פרטי ושומרת על קשר רציף עם המשרד".

רגב כזכור עמדה לאחרונה בעין הסערה,לאחר פרסום תחקיר "המקור"על אודות התנהלותה במשרד התחבורה. בעקבות התחקיר, נפתחה חקירה בחשד למרמה והפרת אמונים.

לפני כשלושה שבועות פורסם התחקיר של העיתונאי רביב דרוקר אודות התנהלותה של שרת התחבורה מירי רגב, הנוגע בין היתר לטענה כי היא כביכול ערכה דירוג של ערים ויישובים בשיטת "רמזור" המציג אילו ראשי רשויות ובכירים יכולים לסייע לרגב בבחירות המקדימות לליכוד. יחד עם פרסום התחקיר, הוגשה תלונה ליועמ"שית, על ידי קב"ט משרדה של השרה רגש נגד יונתן יוסף, לשעבר ראש המטה של רגב במשרד התחבורה, בגין לקיחת מסמכים שלא כדין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו