"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"שום דבר לא בוטל": דרמר והנגבי צפויים להיפגש בארה"ב עם היועץ לבטחון לאומי ג'ייק סאליבן
בבית הלבן מכחישים שהענישו את ישראל בגלל סרטון "תנו את הנשק" של נתניהו • "עבדנו כדי למצוא זמן לקבוע מועד לפגישה, אך עדיין לא סיכמנו את הפרטים במלואם"
חילוקי דעות על דרך הפעולה. הנגבי וסאליבן. צילום: שלומי אמסלם/משרד החוץ

"שום דבר לא בוטל": דרמר והנגבי צפויים להיפגש בארה"ב עם היועץ לבטחון לאומי ג'ייק סאליבן

בבית הלבן מכחישים שהענישו את ישראל בגלל סרטון "תנו את הנשק" של נתניהו • "עבדנו כדי למצוא זמן לקבוע מועד לפגישה, אך עדיין לא סיכמנו את הפרטים במלואם"

אריאל כהנא
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

למרותהביקורת הישירה של ראש הממשלהנתניהו נגד ארה"ב שבעקבותיההבית הלבןביטל פגישה אסטרטגית עם בכירים ישראלים, מסתמן כי השר רון דרמר וראש המל"ל צחי הנגבי ייפגשו עם היועץ לביטחון לאומי ג'ייק סאליבן בארה"ב.

נתניהו באנגלית%3A "אמרתי לבלינק שלא יתכן שמונעים מאיתנו נשק"%2F%2F דוברות רה"מ

בבית הלבן הכחישו כי הממשל "העניש" את ישראל בשל סרטון "תנו לנו את הנשק" של נתניהו. פקיד בבית הלבן אומר ל"ישראל היום": "עבדנו כדי למצוא זמן לקבוע מועד לפגישת השיח האסטרטגי כך שיתאים הנסיעות והזמינות של המנהלים האחראיים, אך עדיין לא סיכמנו את הפרטים במלואם, כך ששום דבר לא בוטל".

"בינתיים", הוסיף הפקיד האמריקני, "מתקיימות במהלך השבוע פגישות עם גורמים ישראליים בדרגי מומחים ובכירים, במגוון נושאים. כפי שאמרנו אתמול בתדריך, אין לנו מושג על מה ראש הממשלה מדבר, אבל זו לא סיבה לשינוי מועד לפגישה".

פגישת נתניהו וסאליבן, מאי 2024, צילום: קובי גדעון /לע"מ

השר דרמר, וראש המל"ל הנגבי, שנמצאים בוושיגנטון יתקבלו לפגישות על ידי היועץ לביטחון לאומי של ארה"ב, ג'ייק סאליבן ובכירים אמריקנים אחרים. עם זאת, כעשרה פקידים ישראליים שהיו אמורים להשתתף מחר (חמישי) במפגש האסטרטגי עם האמריקנים, ביטלו אמש את יציאתם לבירה האמריקנית ברגע האחרון, וזאת בשל ההחלטה של הממשל לבטל את המפגש האסטרטגי, כצעד תגובה לסרטון של נתניהו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...