"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ג'ון קירבי על המו"מ לעסקת חטופים: "הצעה טובה - מפציר בחמאס לקבל אותה"
דובר הבית הלבן אמר היום כי ארצות הברית ממשיכה לעבוד קשה על מנת להגיע להסכם בין ישראל לחמאס • הוא התייחס גם להפגנות הפרו פלשתיניות באוניברסיטת קולמביה: "הנשיא ביידן מאמין שזו 'גישה שגויה לחלוטין'"
"כמעט סופי", ג'ון קירבי. צילום: אי.אפ.פי

ג'ון קירבי על המו"מ לעסקת חטופים: "הצעה טובה - מפציר בחמאס לקבל אותה"

דובר הבית הלבן אמר היום כי ארצות הברית ממשיכה לעבוד קשה על מנת להגיע להסכם בין ישראל לחמאס • הוא התייחס גם להפגנות הפרו פלשתיניות באוניברסיטת קולמביה: "הנשיא ביידן מאמין שזו 'גישה שגויה לחלוטין'"

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

דובר הבית הלבן ג'ון קירבי התייחס היום (שלישי) לעסקת החטופים ולמשא ומתן המתנהל בין ישראל לחמאס. "ההצעה החדשה היא טובה, מפציר בחמאס לקבל אותה".

היועץ לביטחון לאומי האמריקני%2C ג'ייק סאליבן%3A "ניתן וצריך להשיג עסקת חטופים וכולם%2C כולל ישראל%2C צריכים לעבוד קשה כדי להשיג עסקה כזו" (ארכיון) %2F%2F הבית הלבן

לדבריו במידה ועסקה תושג, יתקיימו שישה שבועות של הפסקת אש. "עסקת החטופים היא הנושא המרכזי בפגישותיו של בלינקן במהלך ביקורו במזרח התיכון. אנחנו ממשיכים לעבוד קשה כדי להבטיח שהסכם חטופים יושג בעזה". בנוגע לפעולה ברפיח אמר: "מנהיגי ישראל, ללא ספק, יודעים את דעתנו לגבי הסכנות של מבצע קרקעי גדול ברפיח. הם מבינים את החששות שלנו והחששות לא השתנו".

עוד התייחס קירבי להפגנות הפרו פלשתיניות באוניברסיטאות. לדבריו הנשיא ביידן מאמין שהסטודנטים מקולומביה שמשתלטים על מוסד אקדמי וכובשים אותו אינה מתקבלת על הדעת והינה "גישה שגויה לחלוטין ואינה דוגמה למחאה שלווה".

המאהל באוניברסיטת קולומביה, השבוע, צילום: אי.אף.פי

שלשום פורסם כי קבוצות פת"ח וחמאס קיימו פגישה בסין "לסיים את הפיצול במסגרת אש"ף וצירוף כל הפלגים". אולם לדברי קירבי, "ארה"ב לא הייתה בקשר עם גורמים רשמיים בבייג'ינג, אך וושינגטון תקבל בברכה כל מאמץ להביא יציבות לאזור ולגרום לחמאס לקבל הסכם בני ערובה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...