"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המשלחת תמריא לקטאר: בישראל מנמיכים ציפיות

ראש המוסד דדי ברנע ייפגש עם נציגי המתווכות לדון בפרטי עסקה לשחרור החטופים • למרות הדיווח כי חמאס נסוג מהדרישה לסיום המלחמה, בישראל אומרים כי ישנם עדיין מכשולים רבים בדרך לעסקה

,עודכן
0השמעה
ראש המוסד דדי ברנע. צילום: אורן בן חקון

חוזרים למו"מ:משלחת ישראלית שבראשה ראש המוסד דדי ברנע תמריא היום (שני) לקטאר, לחידוש השיחות עם המתווכות על תנאי עסקה לשחרור החטופים המוחזקים בעזה יותר מ־5 חודשים.

לאחרהדיונים שהתקיימו אמש בקבינט המלחמה ובקבינט המורחבהוחלט לאפשר את נסיעתו של ברנע לקטאר ולמצות את המגעים למרות שהפערים עדיין משמעותיים. "הדרישות של חמאס רחוקות מהעמדה הישראלית אך ניתן למשלחת מנדט למצות את המגעים ולנסות לצמצם את הפערים", אמר גורם המעורה בפרטים.

השיחות שיחלו היום צפויות להתקיים מול מצרים, קטאר וארה"ב ורק לאחר מכן להביא שוב את עמדת חמאס.המשא ומתן הסיבובי שבו תשובות חמאס מגיעות בעיכוב, מאריך את השיחות ולכן, הדגישו מספר גורמים, כי עצם הנסיעה לא מהווה בשורה של ממש עבור משפחות החטופים.

עשן מעל מבנים בבית החולים שיפא| רשתות ערביות

הנושאים המשמעותיים שעליהם יתקיימו השיחות: הדרישה לנסיגת כוחות צה"ל מעזה, אורך הפסקת האש בתמורה לשחרור בפעימות של החטופים, מתן אפשרות לחזרת תושבי הרצועה לצפונה למרות התנגדות ראשונית של ישראל וכמובן מספר המחבלים שישוחררו מבתי הכלא בישראל ואפיונם.

גורם בכיר אמר השבוע כי העובדה שחמאס נסוג בו מהתנאי לסיום מלחמה היא התקדמות משמעותית אולם עדיין ישנם חילוקי דעות משמעותיים. חמאס עד כה "מרח" את המתווכות ולא היה נכון לפשרות קלות ולכן צופים בישראל משא ומתן קשה מאוד ולא קצר מועד.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר