"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נשיא ארה"ב ג'ו ביידן: "מקווה שעד יום שני הבא נגיע להפסקת אש"
הנשיא אמר את הדברים לכתבים בביקורו בניו יורק • באל-ג'זירה מדווחים שישראל הסכימה לחזרה הדרגתית של העקורים העזתים לצפון הרצועה והפסקת הטיסות האוויריות למשך 8 שעות ביום
נשיא ארה"ב, ג'ו ביידן. צילום: אי.אף.פי

נשיא ארה"ב ג'ו ביידן: "מקווה שעד יום שני הבא נגיע להפסקת אש"

הנשיא אמר את הדברים לכתבים בביקורו בניו יורק • באל-ג'זירה מדווחים שישראל הסכימה לחזרה הדרגתית של העקורים העזתים לצפון הרצועה והפסקת הטיסות האוויריות למשך 8 שעות ביום

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בעת ביקורו בניו יורק, נשיא ארה"ב ג'ו ביידן אמר לכתבים כי הוא "מקווה שעד יום שני הבא, ה-4 במרץ נגיע להפסקת אש". לדברי הנשיא, יועצו לביטחון לאומי (ג'ייק סאליבן), עדכן אותו שהעסקה קרובה אך טרם הושלמה.

ביידן אמר את הדברים לכתבים בעת שהותו בגלידריה בניו יורק, סמוך לבניין רוקפלר פלאזה 30 (ידוע יותר בכינוי Rock 30) בו שוכנים אולפני הטלוויזיה של רשת NBC.

דבריו של ביידן מחזקים את הלך הרוח החיובי סביב ההיתכנות להשגת עסקה בין ישראל לחמאס. ה"ניו יורק טיימס" דיווח הערב (שני), כי גורמים ישראלים המעורבים במשא ומתן העבירו מסר כי ישראל מוכנה לשחרר קבוצה של אסירים פלשתינים בעלי פרופיל גבוה במסגרת עסקה מול חמאס.

על פי דיווח ב-CNN, דובר מחלקת המדינה מת'יו מילר אמר: "אכן התקדמנו בשיחות הללו במהלך סוף השבוע ובימים האחרונים", כדי לנסות להגיע לעסקה לשחרור החטופים ולהבטחת הפסקת אש זמנית. "אנחנו ממשיכים להאמין שהעסקה אפשרית ואנחנו הולכים להמשיך ולנסות להשיגה", הוסיף. לדבריו, אם לחמאס "באמת אכפת מהעם הפלשתיני, הם צריכים להסכים לעסקה שעל הפרק כי זה יקל מאוד על הסבל של אותו עם פלשתיני".

בתוך כך, על פי מקור מצרי, לחמאס הוצע לבחור בין שחרור 15 מחבלים "כבדים" על כל חטוף ישראלי לבין מספר גדול של מחבלות ומחבלים קטינים שישוחררו על כל חטוף, העשוי להגיע למאה איש. כך פורסם בעיתון "אל-ערבי אל-ג'דיד".

באל-ג'זירה דווח במקביל, כי ישראל הסכימה לחזרה הדרגתית של העקורים העזתים לצפון הרצועה והפסקת הטיסות האוויריות למשך 8 שעות ביום. על פי הדיווח, ישראל הסכימה לשחרור 400 אסירים פלשתינים, בהם כמה בעלי עונשים כבדים - בתמורה לשחרור 40 חטופים ישראלים, נשים וקשישים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...