"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
גורם ישראלי: "הדיבורים על עסקת חטופים חדשה - אינם שגויים"
לדבריו, המאמצים להביא לעסקה נמשכים כל העת וישנם "שיחות מתקדמות" • עם זאת, ההערכה הישראלית באשר לסיכוי להבשלה זהירה יותר מזו של האמריקנים • נכון לרגע זה - אין פריצת דרך ביחס לעסקה כזו
עצרת 100 ימים בשבי בכיכר החטופים. צילום: גדעון מרקוביץ

גורם ישראלי: "הדיבורים על עסקת חטופים חדשה - אינם שגויים"

לדבריו, המאמצים להביא לעסקה נמשכים כל העת וישנם "שיחות מתקדמות" • עם זאת, ההערכה הישראלית באשר לסיכוי להבשלה זהירה יותר מזו של האמריקנים • נכון לרגע זה - אין פריצת דרך ביחס לעסקה כזו

,עודכן
0השמעה

ברקעדבריו של דובר המועצה לביטחון לאומי של ארה"ב, ג'ון קירבי, גורם ישראלי אומר היום (חמישי) כי הדיבורים על ״שיחות מתקדמות עסקת חטופים חדשה״, אינם שגויים.

החטופים מועברים מידי חמאס לצלב האדום (ארכיון) // רשתות ערביות

לדבריו של הגורם הבכיר, המאמצים להביא לעסקה נמשכים כל העת ואף יש תזוזת ביחס למצב שבו עמדו הדברים בשבוע שעבר. עם זאת, אומר הגורם, ההערכה הישראלית באשר לסיכוי להבשלתה של עסקה כזאת היא נמוכה וזהירה יותר מזו של האמריקנים.

בעוד אנשי ממשל ביידן אופטימיים יותר, בישראל סבורים שעל אף ההתקדמות מוקדם לדעת כיצד ייגמר התהליך. בכל מקרה, "אין פריצת דרך בשלב הזה", הדגיש הגורם הישראלי.

נזכיר כי ביום שלישי אמר קירבי כי "מתנהלים מגעים מאוד רציניים ואינטנסיביים על עסקת חטופים נוספת". לדבריו, ״זאת הסיבה שברט מקגורק, השליח המיוחד של ביידן, הגיע לדוחא בשבוע שעבר״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו