"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חמאס בהודעה רשמית: "לא יהיו שיחות לגבי עסקת חטופים עד סיום המלחמה"; ישראל בתגובה: "נמשיך בלחימה עד השגת כל מטרותיה"

בהודעה הודיע הארגון כי ההחלטה מוסכמת על הפלגים הפלשתינים השונים • עוד קודם לכן בכיר בחמאס אמר כי לא תהיה היתכנות לעסקת חטופים ללא הפסקת אש • דקות לאחר ההודעה נורה מטח מסיבי לעבר מרכז הארץ

,עודכן
0השמעה
איסמעיל הנייה. נמצא בקהיר לטובת השיחות.. צילום: צילום: AFP

ארגון חמאס הודיע הצהריים (חמישי) כי מוסכם על הפלגים הפלשתינים השונים כי לא תתרחש עסקת שבויים וחטופים עד לעצירה מוחלטת של המלחמה. דקות לאחר הודעת החמאס נורה מטח כבד לעבר מרכז הארץ.

צפו: 13 החטופים המשוחררים בפעימה השנייה עוברים לידי הצלב האדום (ארכיון) // השימוש בהתאם לסעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

בהודעת הארגון נכתב כי "ישנה החלטה לאומית פלשתינית שלא יערכו שיחות על החלפת שבויים או אסירים עד לעצירה מוחלטת של המתקפה הישראלית".

בתגובה אמר גורם ישראלי כי: "ישראל תמשיך במלחמה עד השגת כל מטרותיה והחזרת כל חטופיה".

מוקדם יותר היום, פורסם כיחמאס דחה את ההצעהלהפסקת אש הומניטרית למשך שבעה ימים. לדבריהם כל הצעה שלא כוללת הפסקת אש מוחלטת - חסרת ערך. גם בכיר בחמאס סאמי אבו זהרי אמר לעיתון הפרו-קטארי כי הארגון דבק בעמדתו על הפסקת אש לפני עסקת חטופים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר