פגישת ראש הממשלה נתניהו ונשיא ארה״ב ביידן נקבעה ליום רביעי הבא. כך נודע ל"ישראל היום". הפגישה לא תתקיים בבית הלבן בשל אילוצי לוחות הזמנים של המנהיגים, אלא בניו יורק, כחלק מהמפגשים המסורתיים של מנהיגים בעולם במסגרת עצרת האו״ם.
בצד זאת, ל"ישראל היום" נודע כי בשיחות בין הבית הלבן ולשכת נתניהו, נבחנת ברצינות האפשרות לקיים פגישה נוספת בין השניים עוד ב-2023. פגישה זו תיערך בוושינגטון ותהיה מורחבת וממושכת, כפי שהיה פעמים רבות בעבר.
על פי לוח הזמנים שפרסמה לשכתו, נתניהו ימריא ביום ראשון הבא, מוצאי ראש השנה, מישראל ויטוס תחילה לעמק הסיליקון בקליפורניה. הוא ישהה במקום יומיים וביום שלישי יגיע לניו יורק, שם הוא צפוי בין היתר לקיים כאמור מפגש עם ביידן תהיה זו פגישה ראשונה בין השניים מאז נתניהו חזר לכס ראשות הממשלה בינואר 2023.
בהמשך השבוע נתניהו אמור לנאום בעצרת האו"ם, אך עדיין לא פורסם התזמון הסופי של הנאום. עם זאת, לשכת נתניהו הודיעה כי ישהה בניו יורק בשבת הבאה, וימריא בחזרה לארץ רק במוצאי השבת הבאה. משמעות הדברים כי הוא ינחת בישראל שעות ספורות לפני כניסת צום יום הכיפורים, ואף יתכן שיגיע לארץ לאחר סגירתו הרשמית של נתב"ג, ביום שני ב-2 בצהרים.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו