"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ההסכמים בין ארה"ב לאיראן: בישראל בוחרים להבליג

רה"מ בחר להגיב באיפוק על ההבנות המסתמנות בין סביב תוכנית הגרעין • בכיר ישראלי טוען כי אין סיבה לייצר עימות מאחר ולא מדובר בהסכם אלא בהבנות • עוד טען כי הזרמת שישה מיליארדי הדולרים לאיראן לא תפגע בישראל

,עודכן
0השמעה
נתניהו בישיבת הממשלה. צילום: רויטרס

ראש הממשלה נתניהו בחר להגיב באיפוק עלההבנות המסתמנות בין ארה"באודות תכניתה הגרעינית. הוא פרסם הערב (שבת) הודעה לא בשמו אלא בשם לשכתו שנוסחה באופן זהיר ומוגבל ונאמר בה כי "עמדתה של ישראל ידועה", בלי לציין התנגדות מפורשת להסכם בין המדינות.

גורם מדיני טען כי ההתנגדות של ישראל היא אך ורק להסכם מלא כפי שהיה ב-2015, עליו יצא נתניהו למאבק בינלאומי נרחב, כולל הנאום בקונגרס. הפעם, מסביר הבכיר הישראלי, אין סיבה לייצר עימות כי לא מדובר בהסכם אלא בהבנות. עוד טען כי הזרמת שישה מיליארדי הדולרים לאיראן, לא תפגע בישראל.

מתקן הגרעין האיראני בבושהר,צילום: אי.פי.איי

"זה כסף איראני מוקפא", נימק הבכיר הישראלי. להערכתו, המגעים ההדוקים בין ארה"ב לאיראן, גם אודות הגבלת תכנית הגרעין וגם סביב עסקת חילופי השבויים, לא פוגעים בסיכויים לנורמליזציה עם סעודיה. "גם מוחמד בן סלמן חתם על הסכם עם איראן. לא צריכה להיות לו סיבה לשלול הבנות של ארה"ב איתה", אמר הגורם הישראלי.

רה"מ נתניהו: "הבהרנו לידידנו האמריקנים שהסכמות מוגבלות יותר (מול איראן) - גם הן אינן מקובלות עלינו" // רועי אברהם/לע״מ

כאמור, בעיתון הוול סטריט ג'ורנל האמריקני דווח אתמול כי איראן האטה את קצב צבירת האורניום המועשר ברמה שיכולה לשמש לפיתוח נשק הגרעיני. עוד דווח, כי המשטר האיראני אף דילל מעט ממאגרי האורניום המועשר ברמה של 60% שהיו ברשותו, זאת לצד, כאמור, האטה בקצב ייצורו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר