היועץ לביטחון לאומי, ד"ר אייל חולתא | צילום: אי.אף.פי

ראש המל"ל ביקר בירדן ודן בצעדים שישראל תנקוט לטובת הפלשתינים

ביקורו של חולתא מגיע לאחר תקופה קצרה של זעם ישראלי על ירדן בשל דברי ראש ממשלת ירדן, שקרא לפלשתינים לננקוט באלימות נגד ישראל בתקופת הרמדאן

ראש המל"ל, ד"ר אייל חולתא, שב היום (שני) מביקור בממלכת ירדן. חולתא קיים מספר פגישות בארמון המלוכה הירדני וההערכה כי הן נועדו, בין היתר, לעדכן את הירדנים על הצעדים שישראל תנקוט לטובת הפלשתינים לקראת ביקור ביידן.

מדובר בין היתר בעצירת הריסתם של בתי מחבלים עד לאחר ביקורו של נשיא ארה"ב ג'ו ביידן בישראל, בעוד פחות מחודש.

ביקורו של חולתא מגיע לאחר תקופה קצרה של זעם ישראלי על ירדן בשל דברי ראש ממשלת ירדן, שקרא לפלשתינים לננקוט באלימות נגד ישראל בתקופת הרמדאן.

גורמים מדיניים אמרו אז ל"ישראל היום" כי הירדנים חצו קו אדום ועליהם לדעת זאת. עוד נודע כי בשעתו התקיימו מספר שיחות נזעמות בין פקידים ישראלים לבין עמיתיהם ברבת עמון.

חרף הזעם, בישראל החליטו להמשיך הלאה, והיום כאמור ביקר בירדן ראש המל"ל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...