"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
תחזית מזג האוויר: גשם קל בחמישי, סופ"ש יבש וחמים
ביומיים הקרובים ימשיך לרדת גשם מקומי ברחבי הארץ, אולם הוא יתמעט בהדרגה • החל משבת צפויים ימים יבשים עם טמפרטורות גבוהות מהרגיל לעונה
מזג אוויר נפלא לטיולים. צילום: עמי שומן

תחזית מזג האוויר: גשם קל בחמישי, סופ"ש יבש וחמים

ביומיים הקרובים ימשיך לרדת גשם מקומי ברחבי הארץ, אולם הוא יתמעט בהדרגה • החל משבת צפויים ימים יבשים עם טמפרטורות גבוהות מהרגיל לעונה

,עודכן
0השמעה

ביומיים הקרובים ימשיך לרדת גשם מקומי קל ברחבי הארץ, אולם הוא בסימן היחלשות לקראת ימים יבשים שיחלו בשבת הקרובה, עם טמפרטורות גבוהות מהרגיל לעונה.

גשם בירושלים| ליאור סודרי

ביום חמישי יהיה מעונן חלקית בדרך כלל. ירד גשם מקומי קל בצפון הארץ ובמרכזה והטמפרטורות יהיו מעט גבוהות מהממוצע לעונה. הים התיכון יהיה גלי עם גלים בגובה 60-120 סנטימטרים.

ביום שישי, יהיה מעונן חלקית עד מעונן, וירד גשם מקומי בעיקר בצפון הארץ ובמרכזה, הטמפרטורות ירדו מעט. הים התיכון יהיה גלי עד גבה גלים ומסוכן לרחצה, עם גלים בגובה 80-180 סנטימטרים.

בשבת, יהיה מעונן חלקית עם עננות גבוהה. תחול עלייה בטמפרטורות, והן תהיינה גבוהות מהרגיל לעונה. הים התיכון יהיה גלי עד גבה גלים עם גלים בגובה 70-140 סנטימטרים.

השמש תזרח והנחלים מלאים במים,צילום: צילום: יזהר גמליאלי

ביום ראשון, יהיה נאה, עם טמפרטורות גבוהות מהרגיל לעונה, בצפון הארץ ובהרים ינשבו רוחות מזרחיות ערות עם פרצי רוח של עד 45 קמ"ש. הים התיכון יהיה גלי עם גלים בגובה 50-100 סנטימטרים.

ביום שני, יהיה מעונן חלקית, עם טמפרטורות גבוהות מהרגיל לעונה. הים התיכון יהיה גלי עם גלים בגובה 50-120 סנטימטרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו