"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בעקבות החשד לאלימות מינית בבי"ס בחולון: הלימודים יושבתו

שביתת אזהרה של שעה מחר בחטיבות הביניים ובתיכונים בעיר • הנהגת ההורים: "אין לימודים כרגיל כשאלימות חמורה מתרחשת בתוך מערכת החינוך"

,עודכן
0השמעה
יש דברים שלא לומדים בכותלי בית הספר. צילום: אורן בן חקון

הנהגת ההורים העירונית בחולון תשבית את הלימודים לשעה בשביתת אזהרה, מחר (שני) בעקבות מקרה אלימותחמור באחת מחטיבות הביניים בעיר.

מקרה אלימות מינית חמור נחשף במוסד חינוכי בחולון, שבו מעורבים ארבעה תלמידים בחשד שפגעו מינית בתלמיד אחר.

שירותים בבית ספר (אילוסטרציה),צילום: עמי שומן

מהמכתב שנשלח להנהגות ההורים בעיר: "אין לימודים כרגיל כשאלימות חמורה מתרחשת בתוך מערכת החינוך" בעקבות מקרה אלימות חמור שאירע במסגרת החינוך בעיר, הודיעה הנהגת ההורים העירונית בחולון על נקיטת צעדים חריגים, ובהם השבתה מתוכננת של שעה ביום שני הקרוב של החינוך העל יסודי בעיר (חטיבות הביניים והתיכונים), בדרישה להבטיח את ביטחונם הפיזי והנפשי של התלמידים והתלמידות. בהנהגה מדגישים כי לא התקבל עד כה מענה מספק מצד הגורמים הרלוונטיים, וכי אין בכוונתם לאפשר המשך התנהלות ללא תגובה מערכתית חד משמעית.

בת אל בן דוד, יו"ר הנהגת ההורים העירונית חולון: "לביטחונם הפיזי והנפשי של תלמידי העיר אין תחליף, והוא אינו נתון לפשרות. לא קיבלנו כל מענה מספק מהגורמים הרלוונטיים, ולא ייתכן שמקרה אלימות חמור ומטלטל יעבור ללא טיפול מיידי, ללא הרחקה ברורה, וללא מסגרת טיפולית וחינוכית שתגן על כלל התלמידים. כל עוד אין פתרון ברור ובטוח, לא נאפשר חזרה לשגרה".

אורן אוזן, יו"ר הנהגת ההורים הארצית: "הנהגת ההורים הארצית מגבה באופן מלא את הנהגת ההורים העירונית בחולון ואת החלטתה לנקוט צעדים חריגים לנוכח המקרה הקשה והמזעזע. אלימות חמורה במוסדות החינוך אינה יכולה להפוך ל'עוד אירוע' והאחריות למנוע אותה ולהגן על התלמידים והתלמידות מוטלת על משרד החינוך, הרשות המקומית וכל גורמי הטיפול והאכיפה. אנו מחזקים את ההורים בעיר ואת התלמידים והתלמידות, וקוראים לפעולה מיידית, ברורה ומחייבת, כדי להבטיח שמערכת החינוך תהיה מרחב בטוח לכל ילד וילדה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר