"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ניצחון הרוח: איבד את ראייתו בקרבות בעזה - וקיבל תואר במשפטים בביה"ח

רס"ל לוי, לוחם מילואים, נפצע באמצע אוקטובר מפצמ"ר שנורה לעבר כוח צה"ל ברצועה • כתוצאה מהפגיעה, הוא איבד את ראייתו ונפצע בגפיו • בחודשים שלפני הלחימה סיים לימודי משפטים במרכז האקדמי למשפט ולעסקים, שם החליטו להעניק לו את התואר בבית החולים • מתן: "אני מאוד נרגש ומלא הודיה"

,עודכן
0השמעה
מתן לוי מקבל את התואר. צילום: הפקות 9.9

מתן לוי, לוחם מילואים, נפצע אנושות במלחמת חרבות ברזל והתעוור - ביום חמישי הוענקה לו תעודת בוגר במשפטים על ידי נשיא המכללה והדיקן.

טקס מרגש נערך בביה"ח שיבא תל השומר, שבמסגרתו הוענקה תעודת תואר בוגר LL.B במשפטים למתן לוי, בוגר המרכז האקדמי למשפט ולעסקים, שנפצע אנושות במלחמה ואיבד את ראייתו.

דובר צה"ל

רס"ל לוי, לוחם מילואים בגדוד 8111 בחטיבה 5, נפצע באמצע אוקטובר מפצמ״ר שנורה לעבר כוח צה״ל, במהלך פעולות טיהור בקיבוץ נירים שבעוטף. כתוצאה מהפגיעה איבד מתן את ראייתו ונפצע בגפיו, ומאז הוא נמצא בתהליך שיקום בביה"ח השיקומי המשולב בשיבא תל השומר.

הענקת תואר במשפטים לרס"ל (מיל') מתן לוי, שנפצע בקרבות בעזה,צילום: הפקות 9.9

בחודשים שלפני הלחימה סיים מתן לימודי משפטים במרכז האקדמי למשפט ולעסקים ברמת גן, שם שמעו על פציעתו והחליטו להגיע ולהעניק לו את התואר.

מי שהעניקו לו את התעודה היו נשיא המרכז האקדמי למשפט ולעסקים ברמת גן, פרופ' יורם בלשר, ודיקן בית הספר למשפטים, פרופ' אביחי מנדלבליט. מנכ"לית המרכז האקדמי, אילנה טסלר, אף העניקה לו מלגת לימודים מלאה לתואר שני במשפטים, והודיעה על כוונתה להמשיך לסייע לו להגשים את חלומו להיות עורך דין פלילי.

"אני מאוד נרגש ומלא הודיה", אמר מתן במהלך הטקס. "כולי מלא תקווה וגאווה בצבא, בכוחות הביטחון והמשטרה, באנשי הרפואה ובכל עם ישראל, שהתאחדו יחד כדי לנצח את המלחמה הארורה הזאת. כולי תקווה שאחרי שהמלחמה הזאת תסתיים נשלים את המטרה הקדושה - והיא שאנו, עם ישראל, נחיה כאן במדינת ישראל בשלום וביטחון".

פרופ' אביחי מנדלבליט, דיקן בית הספר למשפטים: "מתן היה סטודנט מצטיין ואהוב על הצוות בחטיבת משפט פלילי וקרמינולוגיה בבית הספר למשפטים, וכל הצוות כאן היום כדי להודות לך על גבורתך ולהעניק לך את התואר שעמלת עליו רבות. אנו מאמינים בך וביכולותיך, נמשיך ללוות אותך בדרכך המקצועית ואני באמת מאמין שתגשים את החלום שלך להתמחות בתחום המשפט הפלילי".

עוד השתתפו בטקס פרופ' אמיתי זיו, מנהל ביה"ח השיקומי המשולב; עמית בכר, יו"ר לשכת עורכי הדין; בני משפחה וחברים. פרופ' בלשר הוסיף: "כוח הרצון שלך מגלם את היכולת שלך להתמודד עם מצבים חדשים תוך נחישות ודבקות במטרה. התכונות האלו, יחד עם היכולות שהביאו אותך לקבל את התואר הנכסף, יסללו את הדרך שלך להיות עורך דין מעולה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר