"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הרמטכ"ל בזירת הפיגוע בשומרון: "תגברנו את הכוחות, לא נחדל עד שנלכוד את המחבלים"
כוכבי וראש השב"כ בר ביקרו במקום שבו אירע הירי, שגרם למותו של יהודה דימנטמן ז"ל • השניים קיימו סקירת מצב בשטח והודיעו כי הפעילות המבצעית תימשך • במקביל, המאחז שהוקם לזכר הנרצח פונה
הרמטכ"ל וראש השב"כ בזירה | צילום: דובר צה"ל

הרמטכ"ל בזירת הפיגוע בשומרון: "תגברנו את הכוחות, לא נחדל עד שנלכוד את המחבלים"

כוכבי וראש השב"כ בר ביקרו במקום שבו אירע הירי, שגרם למותו של יהודה דימנטמן ז"ל • השניים קיימו סקירת מצב בשטח והודיעו כי הפעילות המבצעית תימשך • במקביל, המאחז שהוקם לזכר הנרצח פונה

לילך שובלחנן גרינווד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"ממשיכים במרדף אחר המחבלים":הרמטכ"ל רא"ל אביב כוכבי וראש השב"כ רונן בר ביקרו היום (שישי) בזירתהפיגוע בשומרון, שבו נהרגיהודה דימנטמן ז"ל.

"אני שולח את תנחומיי למשפחת דימנטמן ומוסר איחולי החלמה לפצועים", מסר הרמטכ"ל בתום ביקורו. "צה"ל וכוחות הביטחון ממשיכים במרדף אחר המחבלים שהיו מעורבים בפיגוע. אנו נמשיך לפעול ולהרחיב את הפעילות המבצעית ככל שנידרש. לא נחדל עד שנלכוד את המחבלים".

צילום%3A דובר צה"ל

בתוך כך, מהומה התנהלה היום סמוך לקריית ארבע, כאשר מאחז בשם נופי יהודה שהוקם אמש פונה על ידי כוחות יס"מ.

פינוי המאחז, היום, צילום: בשי דרשן/TPS

פעילי ימין טענו כי הופעלה אלימות קשה במהלך הפינוי. "יש כאלף בתים לא חוקיים מהמגזר הערבי, שיתחילו איתם. למה דווקא במאחז שהוקם אחרי הפיגוע?" מסר ח"כ איתמר בן גביר. לדבריו, "השוטרים במקום הפעילו אלימות קשה בהנחייתו של קצין המשטרה משה חדד. בושה". פעיל הימין בנצי גופשטיין אמר: "בפעם הראשונה זה עשרים שנה הרביצו לי, דחפו אותי על אבנים".

ח"כ בן גביר%2C היום%3A "חייבים לבנות את הישיבה בחומש"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...