הרחפן שהופל // צילום: דובר צה"ל

החזית הדרומית: צה"ל הפיל רחפן של חמאס

הכוחות זיהו ביום רביעי את הרחפן, שחצה משטח רצועת עזה - והפילו אותו • המעקב התבצע לאורך כל האירוע ואותר מוקדם יותר היום

כוחות צה"ל הפילו השבוע רחפן של ארגון הטרור חמאס בגבול רצועת עזה, כך פרסם היום (שישי) דובר צה"ל. 

על פי הודעת צה"ל, ביום רביעי האחרון זיהו הלוחמים את הרחפן, שחצה משטח רצועת עזה - והפילו אותו. הוא היה במעקב לאורך כל האירוע ואותר מוקדם יותר היום. מדובר צה"ל נמסר כי "צה"ל ימשיך לפעול על מנת למנוע כל הפרה של ריבונות מדינת ישראל".

בחזית הצפונית: צה"ל הפיל רחפן של חיזבאללה

אירוע זה התרחש בסמיכות לתקרית אחרת - בגבול עם לבנון. כפי שדווח אתמול, ביום רביעי כוחות צה"ל הפילו רחפן של ארגון הטרור חיזבאללה, לאחר שזה את הגבול לתוך ישראל משטח לבנון.

חיזבאללה פרסם תיעוד של שיגור מטח הרקטות לישראל

התקרית התרחשה כשבוע לאחר שחיזבאללה ירה יותר מ-10 רקטות לעבר שטח ישראל. לא נגרם נזק ולא היו נפגעים. דובר צה"ל מסר אז כי מרבית הרקטות יורטו על ידי לוחמי ההגנה האווירית. הרקטות שלא יורטו נפלו בשטחים פתוחים במרחב הר דב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...