"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צה"ל חיסל שני מחבלים בכירים בחמאס, בהם מפקד מערך הצליפה בעיר עזה
המחוסל הראשון הוא אחמד מוניר חליל זאזא, ששימש כאחראי ההנדסה של גדוד מערב ג'באליה • בתקיפה נוספת בצפון הרצועה חוסל חסין צפדי, מפקד מערך הצליפה בעיר עזה
המחבלים שחוסלו בצפון הרצועה. צילום: דובר צה"ל

צה"ל חיסל שני מחבלים בכירים בחמאס, בהם מפקד מערך הצליפה בעיר עזה

המחוסל הראשון הוא אחמד מוניר חליל זאזא, ששימש כאחראי ההנדסה של גדוד מערב ג'באליה • בתקיפה נוספת בצפון הרצועה חוסל חסין צפדי, מפקד מערך הצליפה בעיר עזה

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

צה"ל חיסל בצפון הרצועה שני מחבלים בכירים בחמאס, בהם מפקד מערך הצליפה בעיר עזה.דובר צה"ל הודיע הבוקר (ראשון) כי כוחות הצבא תקפו בסוף השבוע בצפון רצועת עזה וחיסלו שני מחבלים מארגון הטרור חמאס, אשר עסקו בקידום מתווי טרור נגד כוחותינו.

המחוסל הראשון הוא אחמד מוניר חליל זאזא, ששימש כאחראי ההנדסה של גדוד מערב ג'באליה במרחב העיר עזה. זאזא היה אחראי על ייצור וחלוקת אמצעי לחימה בין הפלוגות, וכן על בניית מטענים ובתים ממולכדים. בעת האחרונה הוא ניסה להטמין מטענים בקרבת הקו הצהוב, במטרה לפגוע בכוחות צה"ל הפועלים במרחב.

חיסול שני מחבלי חמאס בצפון הרצועה %2F%2F דובר צה"ל

בתקיפה נוספת בצפון הרצועה חוסל חסין צפדי, מפקד מערך הצליפה בעיר עזה. צפדי היה אחראי לאורך המלחמה על כלל מתווי הצליפה נגד כוחות צה"ל במרחב העיר. מדובר צה"ל נמסר כי בתקופה האחרונה הפר צפדי באופן שיטתי את הסכם הפסקת האש, וניסה לפעול להכשרת מחבלים ולקידום מתווי צליפה נוספים נגד כוחותינו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...