ההסלמה בצפון: ראש מועצה הודיע על ביטול הלימודים מחר

בעקבות האזעקות הבלתי פוסקות והמצב הביטחוני – הוחלט לא לקיים לימודים ביישובים סמוכי הגדר במועצת מעלה יוסף • "לא אקח שום סיכון מיותר ולא אאפשר לילדים שלנו או לצוותי ההוראה להפוך למטרה עבור האויב" אמר ראש המועצה

פגיעת רחפן נפץ ברכס רמים בגבול הצפון. צילום: אייל מרגולין-ג'יני

ראש המועצה האזורית מעלה יוסף, שמעון גואטה, הודיע הערב (שני) על ביטול הלימודים מחר ביישובי הציר הצפוני הסמוכים לגדר. ההחלטה התקבלה בעקבות הסלמה ואזעקות בלתי פוסקות בצפון הארץ עקב ירי ושיגור כטב"מים.

כטב"ם מטייל בשמי הצפון // השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

"לאחר הערכת מצב ביטחונית מקיפה שקיימתי הערב, ומתוך אחריות מוחלטת לחיי אדם, קיבלתי החלטה כי מחר (יום שלישי) לא יתקיימו לימודים  ביישובי הציר הצפוני סמוכי הגדר" אמר גואטה. "לא אקח שום סיכון מיותר ולא אאפשר לילדים שלנו או לצוותי ההוראה להפוך למטרה עבור האויב. במציאות שבה האזור שלנו נמצא תחת אש בלתי פוסקת, שלומם של ילדינו קודם לכל שיקול אחר. אנחנו דורשים פתרונות התקפיים מוחצים שיחזירו את השקט, אך כל עוד האיום קיים – ביטחון תושביי הוא הקו האדום שלי.

תחנת הסעה בשומרה,

לפי ההודעה של גואטה בית הספר רונסון יהיה סגור, גני הילדים ומעונות היום  בישובים יערה, גורן, גרנות, שומרה, שתולה, זרעית מתת, נטועה ואבן מנחם יהיו סגורים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר