"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בתקיפה ממוקדת בטהרן: חוסל מפקד מפקדת הנפט האיראנית

ג'משיד אסחאקי חוסל במסגרת פעילות חיל האוויר השבוע באיראן • פיקד על זרוע המימון של כוחות המשטר ועל התעשיות לייצור טילים בליסטיים, פעל לספק כספים למימון חיזבאללה והחות'ים • מפקדת הנפט מאפשרת את התעצמות המשטר באמצעות רווחים ממכירת נפט

,עודכן
0השמעה
מפקד מפקדת הנפט חוסל הבוע (חיסול בטהרן, ארכיון). צילום: על פי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים

צה"ל חיסל את מפקד מפקדת הנפט של משטר הטרור האיראני בתקיפה ממוקדת בטהרן, מוקדם יותר השבוע (שבת).חיל האוויר תקף בהכוונה מודיעינית של אמ"ן, וחיסל את ג'משיד אסחאקי - מפקד מפקדת הנפט של משמרות המהפכה.

חיסולו של מפקד מפקדת הנפט של משטר משמרות המהפכה,צילום: דובר צה"ל

מפקדת הנפט מהווה חלק מהכוחות החמושים של המשטר ומאפשרת את המשך קיום הפעילות וההתעצמות הצבאית של כוחות המשטר באמצעות רווחים ממכירת נפט.

אסחאקי פיקד לאורך שנים על זרוע המימון של כוחות המשטר וכן על התעשיות הצבאיות לייצור טילים בליסטיים ומנגנוני הדיכוי של המשטר. לצד זאת, פעל אסחאקי במטרה לספק כספים שנועדו למימון שלוחי הטרור של המשטר ברחבי המזרח התיכון, ובראשם ארגון הטרור חיזבאללה ושלטון הטרור החות'י.

אנשי בסיג' מחוסלים בטהרן // רשתות ערביות

במשך שנים, משמרות המהפכה וגופים צבאיים נוספים באיראן ממומנים מתקציבי עתק שמקורם במכירות נפט, תוך עקיפת סנקציות בינלאומיות. הכוחות החמושים הקימו מפקדות ייעודיות לניהול מכירות הנפט, המהוות נדבך מרכזי במימון ההתעצמות הצבאית של המשטר האיראני ובהוצאה לפועל של פעולות טרור ברחבי העולם.

חיסול הבכיר בחיזבאללה

איסמעיל האשם שחוסל ערב החג (משמאל) עם קאסם סולימאני ובכיר במיליציות השיעיות,צילום: ללא

רגע לפני החג, חיסל חיל הים בתקיפה ממוקדת בדאחייה של ביירות אתמפקד חזית דרום לבנוןבחיזבאללה, יוסף איסמעיל האשם. מדובר במחליפו של עלי כרכי, שחוסל במבצע סדר חדש ובדמות הכי בכירה בארגון שחוסלה במבצע הנוכחי. האשם היה סגנו של כרכי ובעבר היה אחראי תיק עיראק בחיזבאללה. במסגרת זאת, פעל עם המיליציות השיעיות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר