"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צה"ל בלב טהרן

עם 100 מטוסי קרב: הותקפה מפקדת העל של המשטר האיראני

צה"ל תקף במהלך הלילה את מתחם ההנהגה של המשטר האיראני בטהרן - המוגדר על ידי צה"ל כמפקדה החשובה והמרכזית ביותר של המשטר • במסגרת התקיפה הוטלו חימושים רבים על לשכת הנשיאות ועל מבנה המועצה העליונה לביטחון לאומי

,עודכן
0השמעה
אילוסטרציה של מתחם ההנהגה של המשטר הטרור האיראני. צילום: דובר צה"ל

צה"ל תקף את מתחם ההנהגה האיראני בלב טהרן: "המפקדה החשובה והמרכזית ביותר של המשטר".

צה"ל תקף במהלך הלילה (בין שני לשלישי) את מתחם ההנהגה של המשטר האיראני בטהרן - המוגדר על ידי צה"ל כמפקדה החשובה והמרכזית ביותר של המשטר. כ-100 מטוסי קרב של חיל האוויר תקפו את מתחם ההנהגה של משטר הטרור האיראני בלב טהרן באמצעות יותר מ-250 חימושים.

אילוסטרציה של מתחם ההנהגה ושל התשתיות שהותקפו באיראן // דובר צה"ל

על פי הודעת דובר צה"ל, חיל האוויר, בהכוונה מדויקת של אגף המודיעין (אמ"ן), תקף מבני שלטון ביטחוניים בתוך מתחם ההנהגהבלב הבירה האיראנית. במסגרת התקיפה הוטלו חימושים רבים על לשכת הנשיאות ועל מבנה המועצה העליונה לביטחון לאומי.

בנוסף, הותקף מתחם ההתכנסות של הפורום הבכיר ביותר של המשטר, האחראי על קבלת ההחלטות הביטחוניות, וכן המוסד להכשרת קציני צבא איראן ותשתיות ערכיות נוספות.

מתחם ההנהגה של המשטר הטרור האיראני,צילום: דובר צה"ל

בצה"ל ציינו כי מתחם ההנהגה של המשטר הוא אחד הנכסים המאובטחים ביותר באיראן, והוא מתפרס על פני רחובות רבים בלב טהרן. לדבריהם, הנהגת המשטר והגורמים הביטחוניים התכנסו במתחם באופן תכוף, וממנו ניהלו בין היתר הערכות מצב בנושא תוכנית הגרעין האיראנית וקידום התוכנית להשמדת מדינת ישראל.

עוד נמסר כי המתחם שימש אתמנהיג המשטר שחוסל, עלי ח'מינאי, ואוחסנו בו תשתיות ששימשו לניהול ההתקפות נגד ישראל, להכוונה ולמימון של שלוחי הטרור של המשטר.

בצה"ל הדגישו כי התקיפה בוצעה לאחר תהליך ממושך של איסוף מידע וחקר מודיעיני שבוצע באמ"ן, וכי מדובר בפגיעה משמעותית ברציפות התפקודית של מערכי הפיקוד והשליטה של המשטר האיראני.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר