"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאור הבלבול: השינוי בהעברת הודעות פיקוד העורף

מעתה תישלח הודעת שחרור מהמרחבים המוגנים גם במסר אישי • אם המכשיר על שקט, ההודעה תתקבל ללא צליל

,עודכן
0השמעה
התרעת פיקוד העורף. צילום: יהושע יוסף

לאחר הבלבול בציבור ביממה האחרונה, בפיקוד העורף הוחלט הערב (שבת) להוסיף פיצ'ר נוסף - ומעתה ההנחיה ליצאת למרחב המוגן תתקבל גם במערכת CBׁ (מסר אישי).

אחת מזירות הנפילה בגוש דן // משה בן שמחון

ההודעה תתקבל במכשיר הטלפון ובצליל הודעה רגילה כפי שמוגדרת באותו המכשיר. הנחיה המקדימה תמשיך להתקבל כפי שהתקבלה עד כה ולכן תמשיך להיות מופצת ללא שינוי.

מעתה ההנחיה ליציאה מהמרחב המוגן תתקבל גם במערכת CB (מסר אישי).
ההודעה תתקבל במכשיר הטלפון ובצליל הודעה רגילה כפי שמוגדרת באותו המכשיר.
הנחיה המקדימה תמשיך להתקבל כפי שהתקבלה עד כה ולכן תמשיך להיות מופצת ללא שינוי.pic.twitter.com/1eVmq160aK

— פיקוד העורף (@PikudHaoref1)February 28, 2026

הודעת השחרור תתקבל גם בהודעה מתפרצת בנוסף ליישומון פיקוד העורף. ההודעה תתקבל בצליל שתואם לצליל ההודעה כפי שנקבע במכשיר המשתמש. אם המכשיר על שקט, ההודעה תתקבל ללא צליל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר