"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הרמטכ"ל קיים שיחות עם בכירים בארה"ב על המתיחות עם איראן
הרמטכ"ל אייל זמיר ערך בסוף השבוע שיחות בוושינגטון עם בכירים אמריקנים על התקיפה האפשרית • גם ראש אמ"ן ביקר בארה"ב בשבוע שעבר • גם בתום השיחות, בצד הישראלי לא יודעים לומר אם ארה"ב אכן תתקוף, ומה יהיה אופי התקיפה
ראש הממשלה נתניהו והרמטכ״ל רא״ל אייל זמיר במרכז לתיאום צבאי-אזרחי בקריית גת. צילום: מעיין טואף/ לע״מ.

הרמטכ"ל קיים שיחות עם בכירים בארה"ב על המתיחות עם איראן

הרמטכ"ל אייל זמיר ערך בסוף השבוע שיחות בוושינגטון עם בכירים אמריקנים על התקיפה האפשרית • גם ראש אמ"ן ביקר בארה"ב בשבוע שעבר • גם בתום השיחות, בצד הישראלי לא יודעים לומר אם ארה"ב אכן תתקוף, ומה יהיה אופי התקיפה

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

הרמטכ"ל, רב אלוף אייל זמיר, ערך בסוף השבוע האחרון שיחות בוושינגטון עם בכירים אמריקנים על הנושא האיראני והתקיפה האפשרית.

הרמטכ"ל המריא לארה"ב בלילה שבין חמישי לשישי, ונחת היום (ראשון) לפנות בוקר בחזרה בארץ. לטיסתו הצטרפו ראש אגף התכנון ועד לא מזמן נספח צה"ל בוושינגטון, אלוף הדי זילברמן; תא״ל מ', ראש חטיבת ההפעלה; מפקד חיל האוויר המיועד, תא״ל עומר טישלר; וראש חטיבת קש"ח, תא"ל עמית אדלר.

רא"ל זמיר נפגש עם ראש המטות המשולבים של צבא ארה"ב, גנרל דן קיין, ודן עימו ועם צוותו בכל אפשרויות הפעולה ומשמעויותיהן.

נכון לרגע זה בצד הישראלי לא יודעים לומר אם אכן ארה"ב תתקוף באיראן, ומה יהיה אופי התקיפה אם אכן תהיה כזו. הרמטכ"ל ניסה להציג לבני שיחו את האינטרסים הישראליים. עם זאת, גם לאחר סדרת הפגישות של זמיר בארה"ב, בישראל לא יודעים מה תעשה ארה"ב וטוענים שרק טראמפ יקבל את ההחלטה.

למעשה, כשרון דרמר כבר לא מתאם בין ישראל לארה"ב וצחי ברוורמן מסובך גם הוא, הרמטכ"ל נותר ציר הקשר המשמעותי היחיד בין ישראל לארה"ב, מלבד ראש הממשלה עצמו, ולכן לנסיעתו חשיבות גדולה.

כזכור, גם ראש אמ"ן שלומי בינדר ביקר בשבוע שעבר בארה"ב. כמו כן,מפקד סנטקום, אדמירל בראד קופר, ביקר בישראל בסוף השבוע שעבר.

במהלך הביקור קיימו קופר וזמיר פגישה אישית ממושכת, שבמהלכה דנו בסוגיות ביטחוניות ואסטרטגיות. לאחר מכן נערכה פגישה נוספת בהשתתפות בכירים משני הצבאות, שעסקה בהמשך שיתוף הפעולה הצבאי וההגנתי בין ישראל לארה"ב.

במקביל, לפי פרסום ב"וול־סטריט ג'ורנל" היום,הכוחות האמריקניים עדיין לא מוכנים להנחית את סוג המכה שביקש הנשיא דונלד טראמפ, וזאת בין היתר בשל מחסור באמצעי הגנה אווירית לבעלות בריתה של וושינגטון באזור, לרבות ישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...