"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חודש אחרי - חמאס מודה: ראש המודיעין ברפיח חוסל
מוחמד עלי (אבו חוסיין), חוסל בתקיפת צה"ל באמצע חודש דצמבר • במסגרת תפקידו, היה מעורב בתכנון של טבח שבעה באוקטובר • התקיפה בוצעה באזור המואסי כשהסתתר באחד האוהלים עם קרובי משפחתו
הרוגים ופצועים בתקיפה ישראלית באזור המואסי, צפונית-מערבית לחאן יונס. צילום: רשתות ערביות

חודש אחרי - חמאס מודה: ראש המודיעין ברפיח חוסל

מוחמד עלי (אבו חוסיין), חוסל בתקיפת צה"ל באמצע חודש דצמבר • במסגרת תפקידו, היה מעורב בתכנון של טבח שבעה באוקטובר • התקיפה בוצעה באזור המואסי כשהסתתר באחד האוהלים עם קרובי משפחתו

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ארגון הטרור חמאס הודה ביממה האחרונה כי ראש "מחלקת המודיעין בחטיבת רפיח", מוחמד עלי (אבו חוסיין), חוסל בתקיפת צה"ל באמצע חודש דצמבר.

זירת התקיפה של בכיר חמאס סלאח ברדוויל במואסי

במסגרת תפקידו, המחבל היה מעורב בתכנון של טבח 7 באוקטובר. לפי ההודעה, אבו חוסיין היה בתפקיד מקביל למג"ד וחוסל בתקיפה של חיל האוויר ב-13 בדצמבר.

מואסי בעזה. הסתתר באוהל עם קרובי משפחתו, צילום: EPA

בתיעודים חדשים שלו שפורסמו, הוא הופיע עם ראשי "חטיבת רפיח" בחמאס שחוסלו במהלך השנים - מוחמד שבאנה וקודמו ראא'ד אלעטאר. בין היתר הם נראים יחד בישיבה.

אבו חוסיין הותקף באזור המואסי כשהסתתר באחד האוהלים עם קרובי משפחתו. בזירת התקיפה זוהו שבעה הרוגים, כולל אבו חוסיין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...