"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ראש ממשלת לבנון: "הנשק של חיזבאללה ישאר בשליטתנו"
ראש ממשלת לבנון נוואף סלאם טען כי השלב הראשון של תוכנית הצבא לריכוז הנשק בידי המדינה כמעט הושלם • "אף אחד לא רוצה למסור את הנשק הלבנוני הזה לישראל", טען
ראש ממשלת לבנון, נוואף סלאם. צילום: רויטרס

ראש ממשלת לבנון: "הנשק של חיזבאללה ישאר בשליטתנו"

ראש ממשלת לבנון נוואף סלאם טען כי השלב הראשון של תוכנית הצבא לריכוז הנשק בידי המדינה כמעט הושלם • "אף אחד לא רוצה למסור את הנשק הלבנוני הזה לישראל", טען

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ראש ממשלת לבנון נוואף סלאם טען היום (שבת) כי השלב הראשון של תוכנית הצבא לריכוז הנשק בידי המדינה כמעט הושלם.

לדבריו, השלב הראשון בתוכנית שכולל את האזור מדרום לנהר הליטאני "הושלם למעט הנקודות שבשליטה ישראלית", והשלבים הבאים יימשכו בשנה האזרחית החדשה.

תיעוד מהתקיפות בדרום לבנון על אתרי השיגור של חיזבאללה

בראיון לערוץ המקומי LBCI, סלאם הדגיש כי "אף אחד לא רוצה למסור את הנשק הלבנוני הזה לישראל. בלעדיות הנשק פירושה שהנשק יהיה בשליטת המדינה הלבנונית". לטענתו, "אין סכנה ללחימה פנימית (מלחמת אזרחים; ש"ק)".

על רקע דברים אלה, ועדת הפיקוח על הפסקת האש בצפון ("המכניזם") צפויה להתכנס ביום רביעי הקרוב (7 בינואר). לפי דיווחים, הישיבה תכלול את הנציגים הצבאיים של ישראל ולבנון. כמו כן, השבוע צפויה להיערך ישיבת ממשלה בלבנון, שתעסוק בדו"ח הצבא בדבר ההתקדמות בפירוק הנשק מדרום לליטאני.

כלי נשק של חיזבאללה שנתפסו על ידי צה"ל, צילום: רויטרס

בתוך כך, סלאם הבטיח בראיון ל-LBCI כי בראש סדר העדיפויות של לבנון עומדת החזרת התמיכה הכספית והחייאת הכלכלה. "הממשלה עובדת על קיום בחירות לפרלמנט במועדן", הוסיף סאלם. בנוגע למשבר החשמל בשנים האחרונות, הוא הסביר כי נדרש זמן רב כדי לטפל בבעיות שהצטברו במשך שנים בשל ניהול כושל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...