"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו

ארה"ב צופה: כ"ץ ושליחת טראמפ סיירו בגבול - ועודכנו בזמן אמת על חיסול פעילי חיזבאללה

שר הביטחון סייר בפיקוד הצפון לצד מורגן אורטגוס, שליחת נשיא ארה"ב • במהלך הסיור במשגב עם, המפקדים בשטח דיווחו על חיסול שני מחבלים במקביל לביקור • כ"ץ הודה לטראמפ על הגיבוי האמריקני והבהיר: "ישראל תמשיך להגן על יישובי הצפון מול כל איום"

,עודכן
0השמעה
שר הביטחון כ"ץ בגבול לבנון עם שליחת נשיא ארה"ב מורגן אורטגו. צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון

שר הביטחון ישראל כ"ץ ביקר היום (ראשון) בפיקוד הצפון ובגבול לבנון ביחד עם שליחת נשיא ארה"ב ללבנון מורגן אורטגוס.

בביקור השתתפו גם שגריר ארה"ב בישראל מייק האקבי, שגריר ישראל בארה"ב ד"ר יחיאל לייטר, מפקד פיקוד הצפון האלוף רפי מילוא, נציגי סנטקום ונציגי המל"ל.

בפתח הביקור, מפקדי צה"ל העבירו סקירה בפני שר הביטחון והשליחה אורטגוס אודות פעילות הטרור של ארגון הטרור חיזבאללה ועל ניסיונותיו לשקם את תשתיותיו הצבאיות בלבנון.

בהמשך, שר הביטחון והשליחה אורטגוס סיירו בגבול לבנון וביקרו במשגב עם, משם צפו לעבר שטח לבנון, ושמעו מהמפקדים בשטח על מאמצי ההגנה וההתקפה של צה"ל בגזרה - לרבות חיסולם של שני מחבלי חיזבאללה במהלך הביקור.

שר הביטחון כ"ץ בגבול לבנון עם שליחת נשיא ארה"ב מורגן אורטגו,צילום: אריאל חרמוני, משרד הביטחון

שר הביטחון כ"ץ הודה לנשיא ארה"ב דונלד טראמפ ולשליחה אורטגוס באופן אישי על הגיבוי והתמיכה במדיניות הגנת הגבולות והיישובים של מדינת ישראל מול לבנון, והדגיש כי ישראל תמשיך להגן על יישובי הצפון מול כל איום.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר