"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המתווכים לוחצים: מצרים וקטאר קוראות לפתוח במו"מ ומבטיחות לישראל את השבת החללים החטופים

הביקור של ראש המודיעין המצרי, חסן רשאד, התקיים בהסכמת ארצות הברית • מטרת הביקור הייתה הגברת הלחץ על ישראל בעקבות ההפרות בהסכם הפסקת האש בעזה • מקור מצרי: "המתווכים אינם מרוצים מסירובו של ראש הממשלה בנימין נתניהו להתחיל את המו"מ על השלב השני לפני השבת כל גופות החטופים מעזה"

,עודכן
0השמעה
ראש המודיעין המצרי חסן רשאד. צילום: רשתות ערביות

ביקורו של ראש המודיעין המצרי, חסן רשאד, התקיים היום (שלישי) בשעות הצהריים. מקור מצרי מסר כי הביקור התקיים בהסכמת ארצות הברית, ובמקביל לביקורו של סגן נשיא ארה"ב, ג'יי די ואנס. לפי דיווח בעיתון הקטארי "אל-ערבי אל-ג'דיד", מטרת הביקור הייתה להגביר את הלחץ על ישראל בעקבות ההפרות בהסכם הפסקת האש בעזה.

ג'יי די ואנס בישראל,צילום: אורן בן חקון

על פי אותו מקור, ישראל צפויה לשלוח בקרוב משלחת מו"מ רשמית למצרים כדי לפתוח בשיחות על השלב השני של הסכם הפסקת האש. זאת, בעוד שמשלחת חמאס בראשות ח'ליל אל-חיה כבר נמצאת בקהיר. לדברי המקור המצרי, אחד הנושאים המרכזיים שעליהם הגיע רשאד לדון הוא הצורך בפתיחת מעבר רפיח. הוא הוסיף כי המתווכים אינם מרוצים מסירובו של ראש הממשלה בנימין נתניהו להתחיל את המו"מ על השלב השני לפני השבת כל גופות החטופים מעזה.

בהקשר זה, אמר המקור כי מצרים וקטאר העבירו לישראל הבטחות ברורות בנוגע להשלמת תהליך החזרת גופות החטופים, להכנת השטח ולמתן ציוד שיאפשר פינוי מהיר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר