"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חמאס: מנגננוי הביטחון שלנו נפרסו באזורים ברצועה שמהם יצא צה"ל

בארגון הטרור שואפים להעביר מסר שהם עדיין שומרים על אחיזה ברצועת עזה • בחמאס גם קראו לכל העזתים "לשמור על הרכוש הציבורי והרכוש הפרטי, ולשתף פעולה עם אנשי וקציני מנגנוני השיטור"

שחר קליימן כתב לענייני ערבים
, עודכן
0השמעה
שוטרי חמאס ברחובות עזה לאחר כניסת העסקה לתוקף , רשתות ערביות
שוטרי חמאס ברחובות עזה לאחר כניסת העסקה לתוקף. צילום: רשתות ערביות

במנגנוני השיטור של "משרד ביטחון הפנים של חמאס" הודיעו היום (שישי) כי הם העלו בהערכות להתפרס באזורים שמהם צה"ל החל לסגת ברצועת עזה. בארגון הטרור שואפים להעביר מסר שהם עדיין שומרים על אחיזה ברצועת עזה.

בראש מנגנוני "ביטחון הפנים" של חמאס עומד תאופיק אבו נעים שלא חוסל. במהלך המלחמה חוסלו יותר מ-30 מפקדים ובכירים באותם מנגנונים.

מפת הנסיגה שטראמפ הציג שישראל הסכימה לה, צילום: חשבון ה-TRUTH של טראמפ
היערכות מחדש של כוחות פיקוד הדרום ברצועה // דובר צה"ל

"(ישראל) התמקדה בפגיעה במשרד הפנים והביטחון (של ארגון הטרור; ש"ק), בניסיון להכות באחד מגורמי הסומוד (עמידה איתנה) של עמנו מול התוקפנות", נכתב בהודעת חמאס, "למרות המחיר הכבד ששילם המשרד בטובי מפקדיו וקציניו, הוא המשיך לפעול עם כל היכולות הזמינות בנסיבות מורכבות ביותר. המשרד התעמת עם תוכנית (ישראל) להפיץ כאוס ואנרכיה בציבור הפלשתיני ברצועה".

בהצהרה ציין חמאס כי בעקבות ההכרזה על הפסקת האש, "מנגנוני משרד הפנים והביטחון הלאומי יחלו להתפרס באזורים שמהם נסוגה (ישראל) מכל מחוזות הרצועה". נוסף על כך, בחמאס הבטיחו כי הם "יעבדו במרץ על החזרת הסדר ויטפלו בכאוס ש(ישראל) שאפה להפיץ בשנתיים האחרונות".

ההסכם: לוח הזמנים, צילום: רויטרס
כוחות צה"ל יוצאים מרצועת עזה // השימוש נעשה לפי סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים

בחמאס גם קראו לכל העזתים "לשמור על הרכוש הציבורי והרכוש הפרטי, ולהימנע מכל התנהגות שמהווה סכנה לחייהם, ולשתף פעולה עם אנשי וקציני מנגנוני השיטור וגורמי הביטחון". בסוף ההודעה נכתב כי בימים הקרובים יתפרסמו הנחיות חדשות של חמאס.

"שתפו פעולה"

עם כניסת הפסקת האש לתוקף, חמאס הוציא הודעה לאוכלוסייה העזתית: "בעקבות חתימת הסכם הפסקת האש, ועם תחילתו של שלב חדש של פעולה הומניטרית ברצועת עזה, אנו קוראים לעמנו הפלשתיני לשתף פעולה באופן מלא עם המנגנונים הממשלתיים כדי לבצע את המשימות הנדרשות, כל אחד בתפקידו, באופן שיחזק את עמידתו האיתנה של עמנו ותורם להשבת החיים לרצועה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר