"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המשימה הגורלית מתחילה: זיני נכנס לתפקיד ראש השב"כ - עם ברכתו של רה"מ

נתניהו: "מברך את ראש השב״כ הנכנס ומאחל לו בהצלחה" • בג״ץ דחה את בקשת העותרים להוצאת צו ביניים שיקפיא את מינויו של זיני לתפקיד

,עודכן
0השמעה
ראש השב"כ דוד זיני.. צילום: יוסי זליגר

האלוף דוד זיני מתחיל היום (ראשון) את תפקידו בתור ראש השב"כ. לאחר שמינויו אושר לפני כשבוע בישיבת הממשלה. ראש הממשלה בנימין נתניהו בירך את זיני הבוקר: "מברך את ראש השב״כ הנכנס אלוף (במיל') דוד זיני ומאחל לו הצלחה במשימה האדירה שעומדת בפניו".

לפני כשבועיים,ועדת גרוניס, אישרה פה אחד את מינוי האלוף במיל' לראש השב"כ. במכתב חוות הדעת ששלחו הוועדה לראש הממשלה, ציינו כי "לא נמצאה בעיה של טוהר מידות במינוי זיני".

יאיר גולן: "אם ניבחר, ננקה את השירות הציבורי מאנשים שלא נאמנים לכללים הדמקורטיים של מדינת ישראל - כולל דוד זיני" // גל"צ

בג״ץ דחה את בקשת העותרים להוצאת צו ביניים שיקפיא את מינויו של דוד זיני לתפקיד ראש השב"כ.

השופט חאלד כבוב, קבע כי דיון בעתירות, שהוגשו בין השאר על ידי התנועה לאיכות השלטון, פרופ' שקמה ברסלר, האלוף (במיל') נמרוד שפר, מפקדים למען ביטחון ישראל ועוד, תתקיים עד נובמבר.

בהחלטתו קבע כי לא מצא נכון להוציא את צווי הביניים שהתבקשו ולפיהם יש למנוע את כניסת המינוי לתוקף. על כן, הורה על קביעת דיון, כאמור, עד לתום חודש נובמבר 2025 והוראה על הגשת תגובות מקדמיות שבעה ימים לפני מועד הדיון שייקבע.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר