"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

27 עצורים במבצע רחב נגד חוליות גנבי רכב: 9 כלי רכב שנגנבו אותרו

לאחר הערכות מקדימה של מספר חודשים המבצע החל אתמול בבוקר והתמקד ב-31 יעדים שביצעו 44 עבירות בתחום גניבות הרכב • בנוסף למעצרים, נתפסו כלי פריצה הכוללים מחשב להנעת כלי רכב, ו-11 טלפונים ניידים ששימשו לפעילות העבריינית

,עודכן
0השמעה
מבצע "חץ דרוך" למעצר חוליות גנבי רכב. צילום: דובר צה"ל

מבצע רחב היקף של כוחות צה״ל מחטיבת יהודה, בשיתוף שוטרי מחוז ש"י וכוחות מג״ב יצא לפועל השבוע, נגד חוליות גנבי רכב במרחב יהודה, תחת השם "חץ דרוך". 27 חשודים נעצרו ו-9 כלי רכב גנובים אותרו.

המבצע החטיבתי של חטיבת יהודה התפרס על כ-140 יעדים במיקוד על חוליות גנבי רכב. כאשר הפעם לראשונה, הם נעצרו במקביל בלילה אחד.

לאחר הערכות מקדימה של מספר חודשים המבצע החל אתמול בבוקר (רביעי), והתמקד ב-31 יעדים שביצעו 44 עבירות בתחום גניבות הרכב. במהלך המבצע נתפסו על ידי כלל גדודי החטיבה וכוחות המשטרה 9 כלי רכב גנובים, ונעצרו 27 חשודים. בנוסף, נתפסו כלי פריצה הכוללים מחשב להנעת כלי רכב, ו-11 טלפונים ניידים ששימשו לפעילות העבריינית.

הכוחות המשולבים. 9 כלי רכב גנובים אותרו,צילום: דובר צה"ל
מבצע "חץ דרוך". 27 חשודים בגניבות רכב נעצרו,צילום: דובר צה"ל

יתר על כן, במהלך המבצע החטיבתי כוחות צה״ל מחטיבת יהודה הובילו לתחקור עשרות פעילי חמאס בבית עווא ובדורא. כמו כן, בסמוע התבצעו מיפויים של מעל ל-100 איתורים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר