"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווחים בעזה: חוסל מפקד חמאס שמסר את החטופים בדיר אל-בלח
המחבל ר'סאן האני סלות היה ממנהלי טקס התעמולה, שבו הועברו לצלב האדום אוהד בן עמי, אלי שרעבי ואור לוי • לפי מקורות פלשתיניים, הוא נהרג בתקיפה במרכז רצועת עזה
המחבל ר'סאן האני סלות. ממנהלי טקס התעמולה, שבו הועברו לצלב האדום אוהד בן עמי, אלי שרעבי ואור לוי. צילום: .

דיווחים בעזה: חוסל מפקד חמאס שמסר את החטופים בדיר אל-בלח

המחבל ר'סאן האני סלות היה ממנהלי טקס התעמולה, שבו הועברו לצלב האדום אוהד בן עמי, אלי שרעבי ואור לוי • לפי מקורות פלשתיניים, הוא נהרג בתקיפה במרכז רצועת עזה

שחר קליימן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מקורות המזוהים עם חמאס דיווחו הלילה (אור ליום רביעי) כי צה"ל חיסל את המפקד בארגון הטרור, ר'סאן האני סלות, ממרכז רצועת עזה. לפי הדיווחים, הוא חוסל בתקיפה מהאוויר בדיר אל-בלח.

אוהד בן עמי שב הביתה%2F%2F שמואל בוכריס

מדובר במחבל חמאס שהיה אחד ממנהלי טקסי התעמולה, שבהם שוחררו חטופים בעסקה האחרונה. סלות הקריא סיסמאות תעמולה בטקס ב-8 בפברואר, שבו שוחררו אוהד בן עמי, אלי שרעבי ואור לוי. לפי מקורות פלשתיניים, סלות הוא מי שניהל את הטקס בעודו רעול פנים ועטוף בכאפייה ירוקה.

במהלך הטקס הגרוטסקי, שאותו ניהל סלות, החטופים נאלצו לעלות לבמה ולהקריא מסרים מטעם ארגון הטרור. נוסף על כך, הוענקו להם באותו זמן "תעודות שחרור", כאקט ציני נוסף. המראה של שלושת החטופים הכחושים עורר זעזוע רב בישראל ובעולם, בשל ההרעבה שעברו בימי השבי במנהרות.

בחמאס דאגו להנציח באותו טקס גם את בכירי הארגון ממרכז רצועת עזה שחוסלו. בראשם - סגן ראש הזרוע הצבאית מרואן עיסא, מפקד מרכז הרצועה איימן נופל, והבכיר ר'אזי אבו טמאעה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...