"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"בשביל 5,000 ש"ח שווה להרוס את המשפחה?": הקמפיין החריג נגד תופעת הריגול עבור איראן
בשב"כ ובמשרד רה"מ מנסים להילחם בתופעה המתרחבת באמצעות קמפיין נרחב שיפורסם ברשתות וברדיו: "כסף קל, מחיר כבד" • בשנה האחרונה נחשפו יותר מ-25 פרשות של קשר עם גורמים איראניים, והוגשו יותר מ-35 כתבי אישום חמורים בנושא

Loading...

הקמפיין נגד שיתוף פעולה עם איראן//משרד רה"מ - מערך ההסברה הלאומי

צפו

"בשביל 5,000 ש"ח שווה להרוס את המשפחה?": הקמפיין החריג נגד תופעת הריגול עבור איראן

בשב"כ ובמשרד רה"מ מנסים להילחם בתופעה המתרחבת באמצעות קמפיין נרחב שיפורסם ברשתות וברדיו: "כסף קל, מחיר כבד" • בשנה האחרונה נחשפו יותר מ-25 פרשות של קשר עם גורמים איראניים, והוגשו יותר מ-35 כתבי אישום חמורים בנושא

לילך שובל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מערך ההסברה הלאומי במשרד ראש הממשלה, יחד עם שירות הביטחון הכללי, יצאו אתמול (שלישי) בקמפיין לאומי חריג להעלאת המודעות של התופעה בה אזרחים ישראלים משתפים פעולה עם איראן, ומבצעים עבורה משימות ביטחוניות בישראל בעת מלחמה.

בשנה האחרונה חשפו שב"כ והמשטרה יותר מ-25 פרשיות שלישראלים שגויסו על ידי איראןלביצוע משימות שונות, ונגד יותר מ-35 ישראלים הוגשו כתבי אישום חמורים.

לקמפיין, שכותרתו "כסף קל, מחיר כבד", שתי מטרות מרכזיות: להעלות את המודעות לתופעה ולקלות שבה אפשר להידרדר לשיתוף פעולה עם האיראנים, לרוב עבור בצע כסף, ולהדגיש בפני הציבור את מחיר ההפסד - כאשר מדובר בעבירה ביטחונית חמורה בספר החוקים, שעונשה עלול להגיע ל-15 שנות מאסר.

הקמפיין יפורסם ברדיו, באתרי אינטרנט וברשתות החברתיות, כאשר במשרד מעריכים כי בייחוד לאחר המבצע "עם כלביא", צפויה טהרן להגביר את מאמצי הגיוס וביצוע המשימות בתוך ישראל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...