"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
איים ברשתות החברתיות: נעצר תושב ערערה שתכנן לבצע פיגוע
בעקבות הפרסום בוצע מעקב אחר החשוד והוקמו מחסומים במספר צירים • הוא נתפס בתחנת הדלק הממוקמת על כביש 6 -שם זיהה אותו שוטר שהגיע ראשון לזירה
עצור באזיקים (אילוסטרציה). צילום: יהושע יוסף

איים ברשתות החברתיות: נעצר תושב ערערה שתכנן לבצע פיגוע

בעקבות הפרסום בוצע מעקב אחר החשוד והוקמו מחסומים במספר צירים • הוא נתפס בתחנת הדלק הממוקמת על כביש 6 -שם זיהה אותו שוטר שהגיע ראשון לזירה

אבי כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

תושב ערערה שבדרום נתפס בתחילת השבוע בתחנת דלק בכביש 6 לאחר שפרסם איומים לביצוע פיגוע ברשתות החברתיות.

המשטרה עצרה תושב מזרח ירושלים שתכנן פיגוע במחאה של משפחות חטופים (ארכיון) %2F דוברות המשטרה

החשוד, בן מיעוטים, הביע ברשתות החברתיות נכונות לבצע פעילות טרור, מה שהוביל למעקב מודיעיני, כולל מעקב אחר טלפון החשוד והקמת מחסומים במספר צירים.

המעקב הטכנולוגי הוביל את כוחות הביטחון למסוף תחנת הדלק הממוקמת על כביש 6. שם זיהה שוטר שהגיע ראשון לזירה את החשוד יושב ברכבו בתחומי התחנה.

תחנת הרענון בכביש 6, צילום: ללא

כאשר ניגש השוטר לרכב וביקש מהחשוד לצאת ממנו, סירב האחרון לציית לדרישה וניסה לתקוף את השוטר. לאחר עימות קצר השתלט השוטר על החשוד, שהועבר לחקירה בשב"כ.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...