מסמכים שנמצאו במנהרה בה חוסל מוחמד סינוואר. צילום: דובר צה"ל

"לכאן הלכו הכספים האירופיים": דובר צה"ל במנהרה בה חוסל סינוואר - והמסמכים שנמצאו

תגובת דובר צה"ל מהמתחם התת-קרקעי שבו חוסלו סינוואר ושבאנה • "כך נראית תשתית טרור שנחפרה מתחת לבית חולים – לא סיוע הומניטרי אלא רצח ופשיטות" • "נמשיך לרדוף את ראשי חמאס עד להשגת מטרות המלחמה"

בצה"ל מפרסמים הערב (ראשון) תיעוד מתוך המתחם התת-קרקעי שמתחת לבית החולים האירופי בחאן יונס- המקום שבו חוסלו מוחמד סינוואר, ראש ארגון הטרור חמאס, ומפקד חטיבת רפיח מוחמד שבאנה. בסריקות שביצעו כוחות יהל"ם וגולני במתחם, אותרה גופתו של סינוואר יחד עם פריטים מזהים, בהם ספח תעודת זהות בעברית. דובר צה"ל הגיב לפרטי המבצע.

קרדיט%3Aדובר צה"ל

דובר צה"ל במתחם התת-קרקעי מתחת לבית החולים האירופי: ״אני נמצא פה במתחם התת קרקע מתחת לבית החולים האירופי בחאן יונס, אפשר לראות פה לאן הלכו כספי הסיוע האירופאים, לאיפה זה הגיע, חפירת תשתית טרור כמו תשתיות טרור אחרות, שימוש ציני של החמאס בתשתית אזרחית, בית חולים, במקום לעזור לאנשים, לגרום למוות ורצח. מפה הם גם ניהלו את הפשיטות ואת הרצח של השבעה באוקטובר.

מסמכים של מוחמד סינוואר שאותרו בתשתית התת-קרקעית:, צילום: דובר צה"ל

אני נמצא בחדר שבו שהו סינוואר ושאבנה, מפקד חטיבת רפיח וראש ארגון הטרור הרצחני חמאס. בחדר הזה הם שהו כשהם נתקפו על ידי צה"ל, מטוסי חיל האוויר לפני כחודש. אנחנו יודעים לומר עכשיו בוודאות שסינוואר שהה פה ומצא כאן את מותו. אנחנו נמשיך לרדוף אותם, עד האחרון שבהם, ועד להשגת מטרות המלחמה.

מסמכים של מוחמד סינוואר שאותרו בתשתית התת-קרקעית:, צילום: דובר צה"ל

נמצאים איתי פה לוחמי יהל"ם ולוחמי גולני שפשטו על המתחם הזה וכבשו אותו. אפשר לראות פה את כמויות הכסף שמצאנו וכמובן לא לשימוש לאוכלוסייה, אלא לשימוש לצורכי טרור. מצאנו פה אמצעי לחימה רבים, וגם כפי שאמרתי קודם מצאו פה את מותם מפקדי ארגון הטרור חמאס, מוחמד סינוואר ומפקד חטיבת רפיח שאבנה״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...