"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ארגון הסיוע הבינלאומי: חמאס אחראי לכך שמאות אלפים נותרו רעבים

ה-GHF עצר את פעולותיו בעזה בעקבות איומים ישירים מצד חמאס • לטענת הארגון, חמאס מנסה להסיט את הסיוע ההומניטרי ולנצל אותו לקידום סדר יומו • "לא נירתע – נחזור לפעול במהרה"

,עודכן
0השמעה
חלוקת המזון ברצועת עזה. צילום: קרן הסיוע האמריקנית (GHF)

הקריסה במערך חלוקת המזון בעזה החריפה היום (שבת), כאשר ארגון הסיוע Gaza Humanitarian Foundation (GHF) הודיע כי נאלץ להשבית את פעילותו בעקבות איומים ישירים מצד חמאס. לפי הודעת הארגון, "חמאס הוא הסיבה לכך שמאות אלפי תושבי עזה רעבים היום. האיומים שהופנו נגד צוותי השטח שלנו הפכו את הפעילות לבלתי אפשרית, מבלי לסכן חיי אדם".

ההודעה של קרן הסיוע לעזה,

בארגון מאשימים את חמאס בניסיון להשתלט על מערכת הסיוע: "חמאס רוצה לחזור למערכת שבורה ששלט בה בעבר – להסיט סיוע, לבצע מניפולציות על החלוקה, ולהציב את האינטרסים שלו מעל לצרכים הבסיסיים של העם הפלשתיני".

תיעוד רחפן חושף: חמושים בעזה יורים לעבר אזרחים עזתים בדרכם לאסוף סיוע הומניטרי

למרות האיומים, ב־GHF מדגישים כי לא יירתעו: "אנחנו מחויבים לחלוקה עצמאית, בטוחה ומאובטחת. אנו מתאימים את פעולותינו כדי להתגבר על האיומים ומכוונים לחידוש החלוקה באופן מיידי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר