"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תקרית חריגה בג'נין: דיפלומטים סטו ממסלול שאושר, כוח צה"ל ירה
בתיאום הכניסה לאזור, הועבר מסלול מאושר בו הם צריכים לנוע • המשלחת סטתה מהמסלול והגיעה לאזור שאסור לה לשהות בו • הכוח בנקודה, שידע כי לא אמורה לשהות משלחת דיפלומטית בקרבתו, ביצע ירי לאוויר על מנת להרחיק את החשודים
דיווח: צה"ל ירה על משלחת דיפלומטית בג'נין. צילום: אבי כהן

תקרית חריגה בג'נין: דיפלומטים סטו ממסלול שאושר, כוח צה"ל ירה

בתיאום הכניסה לאזור, הועבר מסלול מאושר בו הם צריכים לנוע • המשלחת סטתה מהמסלול והגיעה לאזור שאסור לה לשהות בו • הכוח בנקודה, שידע כי לא אמורה לשהות משלחת דיפלומטית בקרבתו, ביצע ירי לאוויר על מנת להרחיק את החשודים

שחר קליימןחנן גרינווד
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מוקדם יותר היום (רביעי), התבצעה כניסה מתואמת של משלחת דיפלומטית לג׳נין. בתיאום הכניסה, הועבר לאנשי המשלחת מסלול מאושר אליו הם צריכים להיצמד לאור הימצאותם בשטח לחימה פעיל.

תקרית חריגה בג'נין - כח צהל ירה לאזהרה אל עבר משלחת דיפלומטית שסטתה ממסלולה %2F%2F רשתות ערביות

במהלך הכניסה ולמרות תיאום המסלול מראש, המשלחת סטתה מהמסלול והגיעה לאזור שאסור לה לשהות בו.

דיווחים%3A כוחות צה"ל ירו לעבר משלחת אירופית בג'נין%3B צה"ל%3A האירוע בבדיקה%3B צה"ל%3A האירוע בבדיקה %2F%2F רשתות ערביות

הכוח בנקודה, שידע כי לא אמורה לשהות משלחת דיפלומטית בקרבתו, ועל כן חשד כי מדובר בחשודים וביצע ירי הרחקה באוויר. זמן קצר לאחר מכן התברר כי מדובר במשלחת וחבריה לא נפגעו. בתום האירוע, מפקד אוגדת איו״ש תחקר באופן מיידי את האירוע וביקש לקיים מגעים להסברת האירוע במישור הבינלאומי. תא"ל הישאם איברהים מדבר גם עם כל נציגי המדינות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...