יותר מ-600 תשתיות טרור ומאות מטרים של מנהרות נוטרלו ברצועת עזה

צה"ל מפרסם כי חטיבת ירושלים השלימה את פעילותה בצפון רצועת עזה • כוחות צוות הקרב של החטיבה לחמה במרחב שג׳אעיה ודרג׳ תופאח • החטיבה הוחלפה בכוחות מילואים להמשך הפעילות ברצועה

נערכים להרחבת התמרון הקרקעי. כוחות צה"ל בעזה. צילום: דובר צה"ל

מחבלים רבים חוסלו, יותר מ-600 תשתיות טרור הושמדו ומאות מטרים של תוואים תת-קרקעיים נוטרלו. כך פרסם היום (חמישי) דובר צה"ל בהודעה כי כוחות חטיבת ירושלים (16) השלימו את פעילותם בצפון רצועת עזה.

כוחות חטיבת ירושלים (16) השלימו את פעילותם בצפון רצועת עזה // דובר צה"ל

כוחות צוות הקרב החטיבתי של חטיבת ׳ירושלים׳ השלימו את פעילותם לאחר שלחמו במרחב שג׳אעיה ודרג׳ תופאח שבצפון רצועת עזה. במשך פעילותם בחודשיים האחרונים, הכוחות חיסלו מחבלים רבים והשמידו יותר מ-600 תשתיות טרור של ארגון הטרור חמאס.

כוחות צה"ל בעזה, צילום: דובר צה"ל

כמו כן, כוחות החטיבה בשיתוף לוחמי יהל״ם, איתרו והשמידו מאות מטרים של תוואים תת-קרקעיים משמעותיים במרחב, בתוכם אותרו אמצעי לחימה וציוד צבאי. את כוחות החטיבה החליפו כוחות מילואים להמשך הפעילות ברצועת עזה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר