צוות הקרב של חטיבת גולני פועל בחודשים האחרונים במרחב רפיח ובמסדרון "מורג". דובר צה"ל הודיע היום (שבת) כי עד כה, פעלו הכוחות לנטרול מאות תשתיות טרור, איתרו עשרות פירים וחיסלו עשרות מחבלים.
פעילות גולני ברפיח
מפקד חטיבת גולני ללוחמיו: ״חטיבת גולני לעולם לא עוצרת, אנחנו נמשיך להוביל, להגן ובעיקר לפעול בשם הרוח של הנופלים ובשם האמונה בצדקת הדרך״.
ביממות אלו כוחות צוות הקרב של החטיבה פועלים בשכונת "ג'ניינה" שבמרחב רפיח. ג'ניינה הינו המוקד האחרון בו מתקיימת לחימה נגד מחבלים בחטיבת רפיח.
"הרוח, העוצמה והנחישות"
מדובר צה"ל עוד נמסר כי הכוחות מבצעים התקפות שיטתיות ופועלים בריכוז מאמץ על מנת לדחוק את האויב בעל הקרקע תוך השמדת תשתיות תת-קרקעיות במרחב. כוחות אוגדה 36 ובהם חטיבת גולני ממשיכים בפעילות ברצועת עזה וערוכים להרחבת הפעילות למספר מוקדים נוספים.
מדברי מפקד חטיבת גולני, אלוף-משנה ע׳ בשיח עם מפקדי ולוחמי הצק״ח שלשום (חמישי): ״ג׳נינה שכונה קשוחה אבל צק״ח גולני קשוח יותר. אנחנו זוכרים למה אנחנו כאן - החזרת החטופים והכרעת חמאס, עד הניצחון. אין מקום אחר ואין כוחות אחרים שהייתי רוצה להילחם לצדם - הרוח והאנשים, העוצמה והנחישות זה צק״ח גולני!״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו