"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

3 פצמ"רים שוגרו לעבר כוחותינו ברצועה, נחשף מטען על דחפור צה"לי; אין נפגעים

צה"ל מדווח על ירי פצמ"רים לעבר כוחותיו ברצועה • דחפור D9 עלה על מטען • אין נפגעים • האירועים הללו מצטרפים לשורת תקריות באזור, שבהן נתקלו לוחמים במטעני נפץ שהיו מוכנים מראש

,עודכן
0השמעה
פעילות כוחות צה"ל בעזה (ארכיון). צילום: דובר צה"ל

דובר צה"ל מסר כי לפני זמן קצר היום (שבת), שוגרו שלושה פצמ"רים לעבר כוחות צה"ל הפועלים בפאתי ח'אן יונס. לא היו נפגעים בקרב כוחותינו.

לוחמים בעזה,צילום: דובר צה"ל

בנוסף, במהלך הפעילות, דחפור D9 של צה"ל עלה על מטען, אך גם במקרה זה לא נגרמו נפגעים לכוחותינו.

צה"ל תקף מחבל שזוהה במרחב ממנו בוצעו השיגורים לעבר עוטף עזה // דובר צה"ל

דחפור ה-D9 משמש את צה"ל למשימות הנדסה קרבית, כגון פריצת צירים, חישוף וניקוי זירות מטענים, חילוץ רכב קרבי משוריין, עבודות עפר, בנייה והריסת מבנים ולחימה בשטח בנוי.

האירועים הללו מצטרפים לשורת תקריות באזור, שבהן נתקלו לוחמים במטעני נפץ שהיו מוכנים מראש, כולל בגן ילדים, ונטרלו אותם ללא נפגעים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר