"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
כפי שפורסם ב"ישראל היום"

לאחר התחקירים, הרמטכ״ל מגבה את אלוף תומר בר: ״מפקד חיל אוויר מצטיין״

אייל זמיר ביקר בבסיס חיל האוויר בנבטים וסקר את פעילות החיל במהלך המלחמה • הוא התייחס במיוחד למשימות האסטרטגיות בזירות הרחוקות, התקיפות באיראן ותימן והסיוע לכוחות הקרקע • הרמטכ"ל הביע אמון מלא במפקד חיל האוויר: "הוביל להישגים אדירים"

,עודכן
0השמעה
הרמטכ"ל אייל זמיר ומפקד חיל האוויר, תומר בר. צילום: דובר צה"ל

הרמטכ״ל אייל זמיר ביקר היום (שלישי) בבסיס חיל האוויר בנבטים. במהלך הביקור, קיבל סקירה על היכולות שהפעיל החיל במהלך המלחמה בזירות השונות. כמו כן, הוצגו הלקחים העיקריים של החיל מ-7 באוקטובר ותהליכי העבודה ליישומם.בניגוד לשמועות, כפי שפורסם ב"ישראל היום", זמיר הבהיר שלא ידיחאת מפקד חיל האוויר, האלוף תומר בר.

הרמטכ"ל הדגיש את תרומת אנשי המילואים שביצעו מאות ימי שירות מאז פרוץ המלחמה. בסיס נבטים,צילום: דובר צה"ל

הרמטכ״ל ציין כי חיל האוויר מהווה את הזרוע האסטרטגית של מדינת ישראל וכי המשימות שבוצעו בשנה וחצי האחרונות מרשימות בכל קנה מידה, בדגש על הסיוע הקרוב לכוחות והתקיפות באיראן ותימן. כחלק ממקצוענותו של החיל, גם תחקור ויישום הלקחים מהמלחמה בוצעו באופן איכותי, וניכר כי מבוצע תהליך משמעותי לשיפור והטמעה.

הרמטכ״ל ציין כי חיל האוויר מורכב מאנשים מעולים: טכנאים, אנשי מנהלה ולוגיסטיקה, אנשי מטה, אנשי הגנה אווירית, לוחמים, טייסים ובעיקר אנשי מילואים רתומים, שביצעו מאות ימי מילואים מפרוץ המלחמה.

זמיר ציין את תפקידו האסטרטגי של החיל בפעולות בזירות הרחוקות, כולל איראן ותימן,צילום: דובר צה"ל

בדבריו, הדגיש הרמטכ"ל את אמונו המלא במפקד החיל ואמר: "יש לנו חיל אוויר מעולה, המבוסס על חיילים ומפקדים מצויינים, ועל מפקד חיל אוויר מצטיין שהוביל את החיל להישגים אדירים". אמירה זו מגיעה על רקע שמועות שהופצו לאחרונה בתקשורת, לפיהן עשויים להיות שינויים בפיקוד החיל, שמועות שאין להן כל בסיס.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר